T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 28 ARALIK 2005 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ya elveda ya imza

İngiltere, İspanya ve İtalya'dan transfer teklifleri alan Brezilyalı futbolcu, F.Bahçe'den ücretine zam ve Ocak'ta sözleşme istedi.

F.Bahçe'nin başarısında önemli rol oynayan Aurelio, yönetimin kendisiyle masaya oturmasını bekliyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Brezilyalı futbolcu, kendisini isteyen kulüpler olduğunu ve bu nedenle devre arasında mukavelesinin uzatılmasını talep etti. Yıllık 2 milyon 500 bin avro isteyen Aurelio'nun devre arasında sözleşme yenilemek istemesi F.Bahçe yönetimini zor durumda bıraktı.

DEVLER PEŞİNDE

Sarı-lacivertli takımda üçüncü sezonunu geçiren Brezilyalı futbolcunun yönetime "Ya ocakta imza atarım, ya da beni unutun" dediği ileri sürüldü. Öncelikle F.Bahçe ile anlaşmak istediğini belirten Aurelio'nun İspanya, İtalya ve İngiltere gibi ülkelerin önemli takımlarından transfer teklifi aldığını bildirdi. Brezilyalı futbolcuyu Newcastle, Arsenal, Atletico Madrid, Barcelona ve Milan gibi kulüplerin istediği, menajeriyle ön görüşme yapıldığı belirtildi.

'Gitmeyi düşünmedim'

Servet, başka bir takıma transfer olmayı düşünmediğini belirterek, "Ayrılmayı aklıma bile getirmiyorum. F.Bahçe'de yeniden ilk onbirde forma giymek için hazırım. Devre arasını iyi değerlendirip takıma gireceğim" diye konuştu. F.Bahçe taraftarının büyük beklentiler içinde olduğunu belirten Servet "İlk yarıyı lider bitirdik. Ligin sonunu da iyi getirmek istiyoruz. Laf olsun diye söylemiyorum. Bu yıl da ipi göğüsleriz" ifadelerini kullandı.

'Avrupa'dan farklıyız'

Mehmet Yozgatlı, Türkiye'de futbolcuların kendilerini yeterince geliştirmediklerini söyledi. Yozgatlı, "Türkiye'de futbolcular neredeyse hiç konuşmuyor. Fakat Dünyada ve Avrupa'da futbolcular tartışıp, konuşabiliyor" dedi.

Rambo'dan intihar şov

Sabaha kadar reklam panolarının altında saklanıp Ali Sami Yen Stadı'na Fenerbahçe bayrağı dikip futbolculara bıçak çeken Rambo lakaplı Okan Güler, bu kez Çorlu'da ortaya çıktı. Başına silahı dayayarak Cavcav'ın sözlerini protesto ettiğini söyleyen Güler'i ikna etmek için polis psikologlardan yardım istedi.

Nobre'den F.Bahçe'ye iyi haber

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Nobre, 4 Ocak'ta İstanbul'a dönecek. Sakatlığı bulunan ve ülkesinde tedavi gören Nobre, tercümanı Ali Orçun Tunçsoy ile yaptığı telefon konuşmasında, devre arası kampına katılmak üzere 4 Ocak'ta İstanbul'da olacağını bildirdi. Coritiba'da, bir fizyoterapist eşliğinde tedavisinin sürdüğünü belirten Nobre, 4 Ocak akşamı, iyileşmiş olarak İstanbul'da olacağını söyledi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi