AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Kaleyi ben de böyle almıştım

Engin'in ayağı kırılınca kaleye geçtiğini hatırlatan Rüştü, "Volkan'a güvenmeliyiz" dedi.

YEDEKLİK SORUN DEĞİL

Milli Takım ve F.Bahçe kalesini Volkan'a kaptıran Rüştü, yedek kalmaya üzülmediğini söyledi. Yıllar önce F.Bahçe'de kaleye geçmesinin de bir sakatlık sonrası gerçekleştiğini belirten Rüştü, "Kaleyi Engin'in ayağı kırılınca almıştım. Sonra bana güvendiler, şimdi de Volkan'a güvenmeliyiz" dedi.

'DESTEK VERiRiM'

Hiç bir zaman karamsarlığa kapılmadığını belirten Rüştü, "Aksine oynamadığım halde takıma nasıl fayda sağlayabilirim destek verebilirim diye düşünüyorum. Elbette oynamak isterim ama futbolda bazı olaylar vardır. Bir karar alınır onu uygulamak zorundasınızdır" diye konuştu.

'BARAJ ELiMiZDE DEĞİL'

Rüştü, Almanya maçınnın eksiklikleri görme açısında önemli olduğunu söyledi. Milli kaleci, "Asıl iş Arnavutluk'u yenmek. Danimarka-Yunanistan maçında da Yunanistan'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Play-off şu an elimizde değil. Bu bir dezavantaj'' dedi.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Nihat'ın gözü Fatih Terim'de

    Genç yıldız, iyi ve hazır olduğunu, artık oynamak istediğini söyledi.

    GÖREV BEKLİYOR

    Nihat, uzun bir aradan sonra çağrıldığı Milli Takım'da görev beklediğini söyledi. Yaklaşık 3 haftadır Real Sociedad ile maçlara çıktığını belirten Nihat, "Durumum iyi. Almanya ve Arnavutluk maçlarında görev bekliyorum" dedi.

    TALİHSİZ BİR YIL

    Formunun zirvesinde çok talihsiz ve ağır bir sakatlık geçirdiğini belirten Nihat, bu uzun sürede en büyük desteği eşinden ve ailesinden gördüğünü söyledi. Nihat, yeniden eski günlerdeki gibi oynamayı özlediğini de belirtti.

    'Valencia ile anlaştı!'

    İspanyol spor gazetesi As, Nihat'ın Valencia ile önsözleşme imzaladığını ileri sürdü. Gazete, "Valencia, Nihat'ın noterde imzaladığı 1 Ocak 2006 tarihinde geçerli olan önsözleşmeye sahip'' iddiasını ortaya attı. Nihat'ın hem ekonomik hem de kariyeri açısından yeni sözleşmesini değerlendirmek istediği kaydedildi.

    Türkiye hak ediyor

    LÖW'ÜN GÖNLÜ TÜRKİYE'DEN YANA

    Almanya Milli Takım yardımcı antrenörü Joachim Löw, turnuvaya getireceği atmosfer açısından Türkiye'nin Dünya Kupası'na katılması gerektiğini söyledi. Tekrar İstanbul'da olmaktan mutlu olduğunu belirten F.Bahçe eski teknik direktörü Löw, "Almanya'da çok sayıda Türk yaşıyor. Bunların yaratacağı atmosfer Dünya Kupası'nı renkli kılar" dedi.

    BİR DİLEĞİ VAR

    Türkiye milli maçını heyecanla beklediğini vurgulayan Löw "Bizim açımızdan önemli bir maç" dedi. Danimarka-Yunanistan maçının berabere bitmesini isteyen Löw, az da olsa grupta Danimarka'nın ikincilik şansının bulunduğunu ifade etti.



  • 7 Ekim 2005
    Cuma
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Ramazan
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED