AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Hadzibegic'ten gözdağı

Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Faruk Hadzibegic, "Kendine oynayan futbolcuyu istemem" diyerek futbolcularına gözdağı verdi. Boşnak teknik adam, "Takım oyununu benimseyen futbolcularla çalışacağım. Gaziantepspor'da çok kaliteli futbolcular var. El Taib, Lazarov ve Jaziri çok iyi futbolcular" dedi. Faruk Hadzibegic, takımda ciddi bir disiplin sorunu olduğunu ve ilk olarak disiplini sağlayacağını ifade etti

Sultanlar ezdi geçti: 3-0

Akdeniz Oyunları'nda Bayan Voleybol Milli Takımı, gruptaki 2. maçında Arnavutluk'u 3-0 yenerek 2. galibiyetini aldı. Zayıf rakibi önünde oldukça üstün bir oyun sergileyen Türkiye, bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledi.

Bayanlar yarı finalde

15. Akdeniz Oyunları'nda Bayan Basketbol Milli Takımımız, ilk maçında Fransa'yı 78-68 yendi. B Grubu'nda mücadele eden milli takımımız, gruptaki 2. maçını bugün 19.30'da İspanya ile yapacak.

Boksörümüz çeyrek finalde

Atagün Yalçınkaya ve Serdar Avcı, şanslı kura çekerek maç yapmadan çeyrek finale yükseldiler. Bülent Ulusoy da Sırp rakibini 26-14 yenerek çeyrek finale kaldı. 15. Akdeniz Oyunları boks müsabakalarında, artı 91 kiloda ringe çıkan Kurban Günebakan, Kıbrıs Rum kesiminden rakibi Kostas Philippou'ya yenildi ve elendi. Öte yandan yüzmede yarışan 5 sporcudereceye giremedi. Erkeklerde Aytekin Mindan,Eren Onurlu, Mert Karşıyakalılar, Emre Çelik elemeleri geçemedi. Bayanlar 100 metre sırüstünde Derya Erke, 6. olarak finalde yüzme hakkı kazandı ancak dereceye giremedi.

Merve, Balkan şampiyonu

Balkan Ümitler Judo Şampiyonası'nda Antalya Yolspor'dan Merve Şengün'ün 44 kiloda Balkan Şampiyonu olması sevinçle karşılandı. Sofya'da düzenlenen şampiyonada Şengün, sırasıyla Bulgar, Yunan, Boşnak ve Rumen rakiplerini yenerek, altın madalya kazandı. Şampiyonada Türkiye'nin takım halinde bayanlarda birinciliği, erkeklerde de üçüncülüğü elde ettiği bildirildi. Karayolları Antalya Bölge Müdürü Fuat Soysal ve Yolspor Başkanı Mehmet Ustali, Merve Şengün'ü telefonla arayarak kutladılar.

Hakan Ünsal, Rize'li gibi

Ç. Rizespor, G.Saray ile yolları ayrılan Hakan Ünsal'ı kadrosuna katmayı amaçlıyor. Asbaşkan Erol Yıldırım Hakan'la görüşeceklerini ve işi bitireceklerini söyledi. Hakan Ünsal'ın transferi konusuna açıklık getiren Yıldırım, ''Biz bu futbolcuyu kadromuzda görmek istiyoruz. Bir araya geleceğiz ve bu görüşmeden sonra transfer netlik kazanacak'' dedi. Bu arada, yeşil-mavili takım Almanya'nın Shalke 04 takımının alt yapısında oynayan 19 yaşındaki Serkan Durmaz ve Durmuş Bayram ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Koca Yusuf romanlaştı

CİHAN pehlivanı KOCA YUSUF'un hayatı romanlaştı. Gazeteci Halil Delice tarafından kaleme alınan 'KOCA YUSUF. Yalnızca güle yenildi' isimli kitap, Babıali Kültür Yayıncılığı tarafından yayınlandı. Kitapta efsane güreşçinin Avrupa'dan Amerika'ya uzanan maceraları anlatılıyor. Yazar kitabında unutulmaz güreşleri bütün detayları ile anlatırken, bunu Balkan şivesi'yle yapması kitaba ayrı bir renk getiriyor. Yağlı güreş ve Koca Yusuf hakkında bilmek istediklerinizin hepsi bu kitapta mevcut. Okuyucular kitabı tüm kitapçılarda bulabilecekleri gibi 0212-454 21 65 nolu telefondan da bilgi alabilirler.



28 Haziran 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED