AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Aranan kan bulundu

İlk iş olarak sakatları takıma kazandıracağını söyleyen Tigana, 100 metrede dört kez dünya şampiyonu olmuş yardımcısı ile de Beşiktaş'ın sürat ve kondisyon sorununu çözeceği mesajını verdi. Fransız hoca, "Hedef Sevilla" dedi.

Beşiktaş'ta, Fransız teknik direktör Jean Tigana ile son yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Jean Tigana, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki basın odasında yapılan ve Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı törende, kendisini 1.5 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Başkan Demirören, imza töreninde yaptığı açıklamada, futbolculuk kariyeri ile dünyada isim yapmış Tigana ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti. Fransız Tigana'nın Beşiktaş'a yakışan bir isim olduğunu belirten Başkan Yıldırım Demirören, "Hocamızın Türk futboluna ve Beşiktaş'a hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

'ÜMRANİYE BENİ ÇOK ETKİLEDİ'

Tigana ise Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Fransız çalıştırıcı, Ümraniye'deki tesislerden çok etkilendiğini belirterek, "Benim için sürpriz oldu. Bugün ilk antrenmanımıza çıkacağız. İlk işimiz sakat oyuncularımızı geri kazanmak. Önümüzde zorlu Sevilla maçı var. Herkesten destek bekliyorum'' dedi. İstanbul'a beraber getirdiği 2 yardımcısını da anlatan Tigana, "İki yardımcımla geldim. Jean Charles Troubal yüksek seviyede eski atlettir. 100 metrede 4 kez dünya şampiyonu olmuştur. Marsilya'da da fizik kondisyoner olarak çalışmıştır. Diğer yardımcım Guy Stephan ise 1993'te Lyon'da çalıştıktan sonra milli takımda yardımcılık yaptı'' dedi.

  • FUAT GUGULOĞLU

    Ekşi, menajer oldu!

    Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın istifasıyla son 4 karşılaşmaya sorumlu olarak takımın başında çıkan ve bu maçlarda 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Mehmet Ekşi, idari menajerliğe getirildi. Başkan Yıldırım Demirören, Mehmet Ekşi'nin idari menajer görevini üstleneceğini, Zeki Önatlı ve Ulvi Güveneroğlu'nun da Tigana'nın yardımcılıklarını yapacağını söyledi. Demirören, Beşiktaş'ın zor günlerinde takımın başında yer alan Mehmet Ekşi, Zeki Önatlı ve Ulvi Güneroğlu'na teşekkür etti.

    Sergen Yalçın 3 hafta yok

    Ankaragücü maçının başında sakatlanarak oyundan çıkan Sergen Yalçın'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Karşılaşmanın başında attığı golün sevincini yaşarkan sağ ayak arka adalesinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun UEFA Kupası 2. grup maçında Sevilla, Malatyaspor ve Gaziantepspor maçlarında forma giyemeyecek.

    'Yalanla bir yere gidilmez'

    Başkan Yıldırım Demirören'in açıklamalarına muhalefetin önde gelen ismi Fikret Orman büyük tepki gösterdi. Orman, Demirören'in sözlerini büyük talihsizlik olarak değerlendirerek, "Beşiktaş Başkanı'na yalan konuşmak yakışmıyor. Yalanla bu işi nereye kadar götüreceğini zannediyor. Gözlerimizin içine baka baka Beşiktaş'ın 26 milyon dolar borcu olduğunu söylüyor" şeklinde konuştu.



  • 1 Kasım 2005
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Ramazan
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED