AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R

Görkemli açılış
Anadolu Ateşi dans grubu basketbolseverleri gösterileriyle coşturdu. Erkekler Avrupa Ligi C Grubu'nda, Ülkerspor ile Yunanistan'ın Panathinaikos takımları arasındaki açılış maçına taraftarlar büyük ilgi gösterdi. İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da tribünlerde yerlerini aldı. Karşılaşmadan önce Anadolu Ateşi dans grubu, basketbolseverlere gösteri düzenledi.

 Sevilla maçını Verbist yönetecek
Beşiktaş ile Sevilla arasında Perşembe günü yapılacak UEFA Kupası (H) Grubu 2. maçını Belçikalı hakem Johan Verbist yönetecek. Sevilla'daki Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda saat 22.30'da oynanacak olan karşılaşmada, Verbist'in yardımcılıklarını yine Belçika'dan Danny Huens ve Claude Gregoire yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Philippe Flament görevlendirildi.

 Basketbolda yoğun mesai
Basketbolda Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil eden takımlardan 8'i, kupalardaki mücadelelerini bu hafta da sürdürecek. FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda E Grubu'nda yer alan ve ilk maçını farkla şekilde kazanan Fenerbahçe, gruptaki 2. maçını, Estonya'nın BC Kalev Tallinn takımıyla bugün deplasmanda yapacak. Başkent Tallinn'deki maç, TSİ 20.30'da başlayacak.

 Maradona sahaya iniyor
Arjantinli yıldız Maradona sahalara geri dönüyor. Borussia Dortmund'un internet sitesinde yapılan açıklamada, Brezilyalı Julio Cesar onuruna 13 Kasım'da 'Julio ve Arkadaşları' takımıyla, Borussia Dortmund arasında bir maç düzenleneceği ve Maradona'nın da forma giyeceği kaydedildi. Jübilede Kamerunlu Milla ve Brezilyalı Taffarel de oynayacak.

 Kulüpler Birliği 8 kişiyle toplandı
Kulüpler Birliği, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav başkanlığında Ankara'da toplandı. Toplantıya Malatya Başkanı Hikmet Tanrıverdi, G.Antep Başkanı Celal Doğan, Ankara Başkanı Hilmi Gökçınar, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Kayseri Başkanı Recep Mahmur, Samsun 2. Başkanı Mazhar Başoğlu ve Ankaragücü Üyesi Mümtaz Karakaya katıldı.

 PFDK ceza yağdırdı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankarasporlu futbolcu Wederson'a 2 maç, Trabzonspor'a 30 bin YTL ve Galatasaray'a 20 bin YTL para cezası verdi. Trabzonspor'a, Kayserispor maçında taraftarın neden olduğu saha olayları ile kötü tezahürat nedeniyle, Galatasaray'a ise, Denizlispor maçında, taraftarın aynı eylemleri nedeniyle ceza verildi.



1 Kasım 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED