T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
G Ü N D E M 4 AĞUSTOS 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
  Favorilere Ekle
  Giriş sayfası yap

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Evimize geliyordu

2 yaşındaki Şeref Can'ın babası olduğunu öne süren Mehmet Delican'ın eşi Nebahat Delican, Yıldız Engin'in, çocuğunu görmeye evlerine geldiğini anlattı

Şeref Can Engin'i kaçıran Ahmet Delican'ın eşi Nebahat Delican, film gibi olayın bir başka dramatik boyutunu daha ortaya koydu: "Yıldız Engin kocamla buluşmak ve çocuğunu görmek için defalarca eve geldi. Kocamı annesiyle de tanıştırdı."

Kocasının yasak aşkından dünyaya gelen 2 yaşındaki Şeref Can'a dört ay boyunca annesi gibi bakan Nebahat Delican, önceki gün savcılıkta verdiği ifadesinde, kocasıyla Yıldız Engin'in iki yıl önce Kadıköy'de tanıştığını, ancak kendisinin bu ilişkiyi bu yıl ocak ayında öğrendiğini söyledi. Nebahat Delican, şunları anlattı: "Yıldız Engin eşimden hamile kalınca bunu kendi eşine söylemiş. Eşi de çocuğu kabul etmiş. Ancak Yıldız, çocuk doğduktan 6 ay sonra eşimi arayıp çocuğun kendisinden olduğunu söylemiş. Kocam inanmayınca test yaptırmışlar. Eşim bunları bana anlattı. Yıldız'la yakınlık kurduğunda ben hamileydim; Yıldız'ın da eşiyle sorunları varmış."

ANNESİYLE DE TANIŞTIRDI

Nebahat Delican, Şeref Can'ın evlerine gelmesinden sonra adeta evine hapsolduğunu ve kimse görmesin diye dört ay boyunca sokağa çıkamadığını anlatırken, bu süre içinde Yıldız Engin'in defalarca evlerine geldiğini de şöyle anlattı: "Gazete ve televizyonlarda kadının Şeref Can için ağlayışlarını gördükçe olaydan habersiz olan kocası için çok üzülüyordum. Bazı geceler gözüme uyku girmiyordu. Sokağa çıkıp doğruyu haykırmamak için kendimi zor tuttum. Yıldız eve gelince Şeref Can ile salonda yalnız bırakıp çıkıyordum. Onunla hiç sohbet etmezdim. Kadın çok utanmazdı. Kocamla buluşmaya büyük kızı ile beraber gittiği yetmiyormuş gibi bir de kocamı annesiyle tanıştırmış" ifadesini verdi.

ARTIK BOŞANACAĞIM

Bu arada, Nebahat Delican'ın, çocuklarıyla birlikte babasının evine taşınarak, eşine boşanma davası açacağı öğrenildi. Delican'ın yakın çevresine, "Eşimin ilişkisine sessiz kaldım, çocuğunu kabullendim. Ama artık dayanamıyorum. Boşanacağım" dediği belirtildi.

  • SEDA BAŞTUĞ / İSTANBUL

    Planı kusursuz sandım

    Kamuoyunun gündemine bomba gibi düşen Şeref Can olayında medyanın peşinde olduğu 'biyolojik baba' Ahmet Delican Yeni Şafak muhabirine konuştu. İşte önce Şeref Can'ı kaçırdığı için tutuklanan, ardından gerçek babası olduğu anlaşılan Ahmet Delican'dan inciler:

    PLANI KUSURSUZ SANDIK

    Çocuğu kaçırarak olayı sorunsuz bir şekilde kapatmak istedik. Böylece kimse rencide olmayacak, olay unutulacaktı. Yasal olarak hakkımı arasaydım rezillik çıkacaktı. Bu ilişkiyi kimsenin duymasını istemedik. Polisin eve baskın yaptığı da. Piknik dönüşü polis bizi yolda yakaladı.

    Beni onlarca gazete ve televizyon arıyor. 'Ne olur bizimle ana haberde canlı yayına çık' diye ısrar ediyorlar. Bana 'Size on dakika ayırdık, bekliyoruz' diyorlar. Ama ben hiç birine gitmeyeceğim. Kimseyle görüşmeyeceğim.

    MEDYA BASKISI CİNNET GEÇİRTİR

    Medyanın olayı irdelemesinden cok rahatsızım. Bu böyle giderse baskı nedeniyle Turgay (Engin) sinir krizi geçirip hem kendini hem de karısını kesecek. Bu kız zaten kapanıp tövbekar oldu, tessettüre girdi. Daha fazla üzerine gitmeyin.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi