T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 4 MART 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Oynayan kazanır

Yönetim ile biraraya gelen teknik direktör Tigana, gelecek yıl için yeni bir formül önerdi. Fransız hoca, "Futbolculara oynadıkları kadar para" sisteminin uygulanmasını istedi.

Son iki sezonda alınan başarısız sonuçlar nedeniyle taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı. Sözleşmesini uzatma konusunda siyah-beyazlı yönetim ile biraraya gelen teknik direktör Tigana, transferden kadrodaki mevcut futbolcuların durumlarına kadar birçok konudaki sıkıntılarını aktardı. Yönetim ile gerçekleşen görüşmede Fransız hocanın gelecek yıl başarılı olmak için futbolcuların sözleşmelerinin yeniden düzenlenmesini istedi. Tigana'nın yönetime sunduğu yeni sistemde "Ne kadar oynarsa ve başarılı olursa ona göre prim verilecek" şeklinde oyuncularla mukavelelerin yeniden yapılması vurgulandı.

ARKADAŞLIK ZAYIF

Bu sisteme göre formsuz hasta ve sakat olan futbolcular eskisi gibi para alamayacak. Bu kararın alınmasında da bu sezon futbolcuların sık sık hastalanması ve sakatlık geçirmesi olduğu ileri sürüldü. Fransız hoca ayrıca kendi döneminde futbolcuların sürekli birbirleriyle konuşmalarına dikkat çekerek Beşiktaş'taki diğer bir sıkıntıyı da yönetime bildirdi. Futbolcuların kamp dönemlerinde odalarına çekilip birbirleriyle sohbet etmediğini genelde laptop ve müzikle vakit geçirdiklerini dile getirdi.

SÖZLEŞMELER YENİDEN

Tigana'nın isteği doğrultusunda yönetimin takımda kalacak oyuncularla kısa sürede masaya oturacağı öğrenildi. Yönetim bu oyunculara sözleşmelerini maç başına para olarak yeniden yapılması teklifini götürecek.

Tigana, tenis maçı yaptırdı

Beşiktaş, Ankaraspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, sakatlığı düzelen Ahmet Dursun'un bugün takımla çalışmalara başlayabileceği açıklandı. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların, çabukluk çalışmasından sonra ayak tenisi oynayarak idmanı tamamladıkları belirtildi. Sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ve Ahmet Dursun takımdan ayrı olarak çalıştı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Ahmet Dursun'u deneme amaçlı takımdan ayrı çalıştırdıklarını söyledi.

Türkiye'de dibe vurdu dünyada ise yükseliyor

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından yapılan kulüpler sıralamasında Beşiktaş, Türk takımları arasında en başarılı dereceyi yapan takım oldu. Değerlendirmede, Siyah-beyazlı ekip 89. sırada yer alırken, F.Bahçe 98., G.Saray 100., Trabzonspor ise 169. sırada yer aldı. İngiltere'nin Liverpool takımı 325 puanla zirvedeki yerini korudu.

Ayak bileğinden sakatlanan Ahmed Hassan oynuyor

Önceki günkü antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan Ahmed Hassan'ın yarın oynanacak Ankaraspor maçında forma giyeceği açıklandı. Dün yapılan kontrollerde ciddi bir sakatlığa rastlanmayan Mısırlı oyuncu öğleden sonra yapılan idmana katıldı. Bu arada, Ahmed Hassan, transferi konusunda yönetimin kendisiyle görüşmesini beklediğini aksi halde teklifleri değerlendireceğini söyledi.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi