T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 14 MART 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Fener zenginler kulübünde

Dünya devi olma yolunda hedefine emin adımlarla ilerleyen sarı-lacivertliler, Avrupa'daki 21 futbol kulübü arasında 98 milyon 500 bin avroluk geliriyle 16. oldu.

F.Bahçe, Avrupa'nın zirvesine koşuyor. 2010 yılında 200 milyon dolar bütçeli kulüp hedefine emin adımlarla ilerleyen sarı-lacivertliler, toplam gelirler baz alındığında Avrupa'da16. sırada yeralıyor. 98 milyon 500 bin avroluk toplam geliriyle sarı-lacivertliler, Avrupa'daki 21 futbol kulübü içinde ilk 16 takım arasına girerek, dev kulüpleri solladı.

85-260 milyon avro aralığında olan kulüpler arasında yapılan araştırmada 259 milyon avroluk geliriyle İngiliz devi Manchester United'in ilk sırada yer aldı. F.Bahçe, Manchester City, Schalke 04, Marsilya, G.Rangers ve Aston Villa gibi kulüpleri geride bıraktı. Sayısal ve oransal gelirler anlamında F.Bahçe, ticari ve maç gelirleri ile Tv yayın gelirleri bazında diğer kulüplere fark attı.

Mali İşler Koordinötörü Abdulkadir Kuşin, Fenerbahçe kulübünün TV yayınından % 14'ünü (13.790.000), Ticari gelirler % 46 (45.310.000), maç gelirleri ise % 40 (39.400.000)'luk bir oran ile tv gelirlerinin çok üstünde bulunduğuna dikkat çekti.

Özdemir: Liderliğin değerini anladık

F.Bahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, "1 hafta uzak kalınca liderliğin değerini anladık. Özlem çektik" dedi. Özdemir, Alex, Anelka ve Appiah'ın da tartışılmasının gereksiz olduğunu belirterek, "Ligde mutlu sona ulaşacağımıza, kupada da G.Saray'ı eleyeceğimize inanıyoruz" dedi.

Luciano, taraftarın gözünden düşüyor

F.Bahçe'de performanslarıyla durumları tartışılan yabancı futbolculardan, Luciano taraftarın gözünden düştü. "www.1907haber.com" internet sitesindeki ankette Brezilyalı oyuncu %46'lık oranla sezon sonunda gönderilmesi gereken oyuncular sıralamasında ilk sırada yeraldı. Ankete katılan 826 kişiden %23.49'u Nobre, %15.74'ü Anelka, %8.60'ı Alex, %3.75'i Aurelio ve %2.42'si de Appiah'a oy verdi.

7 gün öncesini unutmayın

Liderliğe yeniden ele geçiren F.Bahçe'de teknik direktör Daum ise tedbiri elden bırakmıyor. Liderliğe yükselmelerinin takım içinde kimseyi havaya sokmaması gerektiğini vurgulayan Alman hoca, "Bir hafta öncesini unutmayın. Liderliği kaybettikten sonraki sıkıntıları asla unutmayın. Enteretasan bir lig oynuyor. Dikkatli olmalıyız" diyerek futbolcuları uyardı. Daum, kovalayan durumdan yeniden kovalanan durumuna düştüklerini ifade ederek, "Avantaj bize geçti. Bu avantajımızı iyi kullanmalıyız. Rakibimiz değil, öncelikle kendi maçlarımızı kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi