T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 14 MART 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Skandal Aliye'ye değmedi

Salı akşamları birinciliği kimseye kaptırmayan Aliye, yaşanan skandala rağmen, reyting rekortmeni rakibi Kurtlar Vadisi'ni bile geride bırakarak yine en çok izlenen program oldu.

Aliye'nin başrol oyuncusu Sanem Çelik ile dizinin yönetmeni Kudret Sabancı arasındaki gizli ilişkinin görüntülenmesinin ardından, yayınlanan ilk bölümle Aliye yine birinci oldu. Uzun süredir Salı günlerinin galibi olan Aliye, söz konusu görüntülerin yayınlan-masının ardından da 38.5'lik izlenme oranıyla reyting rekortmeni rakibi Kurtlar Vadisi'ni bile geride bırakarak birinci oldu. Sonraki reytinglerinin ne olacağı merak edilen Aliye'nin bu bölümü yine hareketli.

ALİYE LEYLA GÖRÜŞMESİ

Hem Aliye'nin hem de Sinan'ın çocuklarnı almak için mücadele verdiği Aliye'de bugün, kapısına polis arabasının geldiğini gören Sinan ve annesi İkbal korkulu anlar yaşıyor. Ayşe bunalıma giriyor. Deniz'in babası Sefa sürpriz bir ziyaret yapıyor. Leyla, Sinan'ın yokluğunda şirketin patronluğuna soyunuyor. Aliye Leyla'yla görüşmek istiyor.
ATV / 21.45

ASLI İÇİN YENİ BİR DÖNEM

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Azra Akın'ın paylaştığı Yağmur Zamanı'nda, Fırat ve Eylül, herkesin merak ettiği, 'Ne zaman evleneceksiniz?' sorusuna cevap vermeye hazırlanıyor. Aslı, Lerzan'ın kendisi için hazırladığı gecede, eski bir tanıdığıyla karşılaşıyor. Bu karşılaşma, Aslı için yeni bir dönemi işaret ediyor. Babasının evlenmesine karşı olan Eda, kendini yalnız hissediyor. SHOW / 20.00

EMEL EVDEN KAÇIYOR

Eşref Kolçak ve Gözde Akyıldız'ın rol aldığı dizide, Mehveş, Emel ve Murat'la karşılaşıp, İhsan'ın Murat'ın babası olduğunu öğrenince şok oluyor. Emel ile tartışan Mehveş, onu Antalya'ya, gönderiyor. Murat'ın da şehir dışında olduğu öğreniliyor. Seyfi'ye gelen telefon ise olayı açıklığa kavuşturuyor, Emel, Murat'la birlikte Antalya'da olduklarını ve nikah işlemlerine başla-dıklarını söylüyor.
KANAL 7 / 19.45

UĞUR TUTUKLANIYOR, YÜKSEL ŞAŞKIN

Hande Ataizi ile Davut Güloğlu'nun baş rollerini üstlendiği Sev Kardeşim adlı dizinin bu bölümünde herkes Kaymakam'ı Uğur'un kaçırdığını düşünüyor ve ikili kulübede bulunuyor. Uğur, Yüksel'i kaçırmak suçuyla tutuklanıyor. Saadet, Rıdvan'ın Rasim'e olan kininin nedenini İmran'ın yanında ağzından kaçırınca olanlar oluyor
KANAL D / 20.00


RTÜK'ten TV araştırmalarına destek

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üniversiteler bünyesinde yapılan televizyonun etkileriyle ilgili araştırmalara destek veriyor. RTÜK Başkanı Zahid Akman üniversitelerle iletişime geçerek, üniversitelerin çeşitli bölümlerinde yapılacak olan araştırmaları değerlendirmek istediklerini belirtti. Buna göre, akademisyenler tarafından yapılan "Televizyonların İzleyiciler Üzerindeki Etkileri" konulu bilimsel araştırmalar, RTÜK desteğiyle kitap haline getirilecek. Bu doğrultuda 77 üniversite ile iletişime geçen RTÜK'te araştırmaları değerlendirmek üzere komisyon kurulacak.


Kayran'dan şarkılar

Şebnem Kısaparmak'la Paylaştıkça'ya sanatçı Şerif Kayran konuk oluyor. Kısaparmak'ın okuduğu şiirlerle renklenen programda, Alışamadım adlı yeni albümünü piyasaya çıkaran Kayran, sevilen şarkılarını seslendiriyor. Hafta içi her gün uzman doktorların, avukatların, tiyatro, sinema ve ses sanatçılarının ağırlandığı programda ayrıca mektupla sorunlarını anlatan izleyicilere yardımcı olmaya çalışılıyor.
KANAL 7 / 16.00


TARAFSIZ BÖLGE
Şafak, yeni romanıyla Tarafsız Bölge'de

Ahmet Hakan Coşkun'un hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'ye bu akşam, yazar Elif Şafak konuk oluyor. Bugünün dünyasında Ermeni sorununun değerlendirileceği programda, Elif Şafak, son kitabı Baba ve Piç'i anlatıyor.
Cnn Türk / 20.00


DENİZ FENERİ
Romanyalı Marya'nın Ayşe olma öyküsü

Uğur Arslan'ın sunduğu Deniz Feneri'nde, Marya'nın dramı anlatılıyor. Programda, 19 yaşındayken bir Türk'le evlenerek Ayşe Yüzer ismini alan Romanyalı Marya'nın yaşadıkları ve 9 yıl sonra eşi tarafından iki çocuğuyla terk ediliş öyküsü ekrana getiriliyor.
KANAL 7 / 23.15


SIRLAR DÜNYASI
Sıkıntılara rağmen tebessüm edenler

Sırlar Dünyası'nda, Tebessüm ve Tehdit adlı iki öykü ekrana geliyor. ilk öyküde, yakın arkadaşı tarafından dolandırılan Şahin'in yaşadıkları, Tehdit'te ise bir öğretmenin yoldan çıkan öğrencisi için verdiği mücadele anlatılıyor.
SAMANYOLU / 19.55


Tavuklar Firarda
Bayan Tweedy'nin tavuk çiftliğindeki Ginger, Bunty, Babs ve Fowler adlı 4 tavuk özgürlükleri için çiftlikten kaçmaya kararlıdır. Çiftliğe gelen Rocky, uçmayı bildiğini ve öğretebileceğini anlatır. Bu, tüm kümes için özgürlük umudu demektir.
Orijinal Adı: Chicken Run Yönetmen: Peter Lord, Nick Park Türü: Animasyon-Komedi Yapım Yılı: 2000 (Animasyon)
TGRT / 19.30

Tarzan ve Kayıp Şehir
Tarzan 9, büyücü doktor Mugambe'den ülkesinin tehlikede olduğuna dair bir mesaj alır. Ormanda hazine avcıları ormana zarar vermekte ve ölülerin mezarlarını rahatsız etmektedir. Tarzan tabiat katilin önleme için ormana döner.
Orijinal Adı: Tarzan and The Lost City Yön:: Carl Schenkel Oyn: Jane March, Casper Van Dien Türü: Macera
STAR / 20.00

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
S enaryosunu Jerry Maguire ve Almost Famous gibi filmlerin yönetmeni Cameron Crowe'un yazdığı Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler adlı gençlik filminde, Ridgemont Lisesi'ne giden bir grup gencin birbirinden komik maceraları anlatılıyor.
Orijinal Adı: Fast Times At Ridgemont High Yön: Amy Heckerling Oyn: Sean Penn, Jennifer Jason Leigh, Judge Reinhold
Cnbc-e / 22.00

Ölüm Bataklığı
Amerika'nın güneyindeki Cajun bölgesine eğitim için gelen bir grup asker, bölgede son derece düşüncesiz davranır. Irkçı gençlerden oluşan askerlerin sorumsuz davranışları karşısında çileden çıkan Cajunlar onlara savaşmaya karar verir ve tehlikeli bir savaş başlar.
Orj Adı: Southern Comfort Yön: Walter Hill Oyn: Keith Carradine, Powers Booth, Fred Ward, Franklyn Seales, T.K. Carter
TV8 / 22.30

Mavi Melek
Immanuel, mesleğini çok seven bir lise öğretmenidir. Öğrencilerinin Mavi Melek adlı bir batakhaneye gittiklerini ve orada Lola Lola adlı bir şarkıcıya hayran olduklarını öğrenir. Oraya gittiğinde Lola'nın güzelliği karşısında büyülenir.
Orijinal Adı: Blue Angel Yönetmen: Robert Liebmann Oyuncular: Emil Jannings, Marlene Dietrich Türü: Drama-Macera
TRT 2 / 23.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi