T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 14 MART 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Puan farkıyla şampiyon oluruz

Sarı-kırmızılı oyuncuların kendisini çok sevdiğini belirten Canaydın, "Uzun zamandır zor şartlarda mücadele etmelerine rağmen, aslanlar gibi savaşıyorlar" dedi.

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, önceki akşam Star TV'de katıldığı Tele Gol programında son haftalarda takımın oynadığı güzel futbolu sürdürmesi durumunda puan farkıyla şampiyon olabileceklerini söyledi. Futbolcularıyla gurur duyduğunu belirten Canaydın, "Oyuncular beni çok seviyor. Verdiğim sözleri en çok tutan biri olduğumu biliyorlar. Uzun zamandır zor şartlarda mücadale etmelerine rağmen aslanlar gibi savaşıyorlar. Göreve geldiğimden bu yana çok eziyet çektim. Artık yolumuz açık bundan sonra başarılı olma zamanı fazlasıyla geldi. Sezon sonunda şampiyon olup yaşadığımız sıkıntıları hep birlikte camiaya unutturmak istiyoruz" dedi.

GERETS YENİ YÖNETİME BAĞLI

Teknik direktör Eric Gerets'in gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağına da değinen Özhan Canaydın, "Bunu en iyi yeni gelecek yönetim kurulu belirler" dedi. Gerets'in çok kaliteli bir hoca olduğunu söyleyen Canaydın, "Kendisi Galatasaray'ın değerlerine önem veren birisi. Şu anda şampiyonluğun da en güçlü adayı biziz. Ancak seçimden sonra yeni oluşacak yönetim kurulu değişikliği uygun görürse bu kararıda saygıyla karşılamak lazım gerekir" şeklinde konuştu.

KÜFÜRÜ HEP BİRLİKTE ÇÖZERİZ

Statlarda son zamanlarda küfür olaylarının çok fazla yaygınlaştığını söyleyen Özhan Canaydın, bu olayı hep birlikte çözebileceklerini söyledi. Kadıköy'de kendisine edilen küfürleri unutmadığını belirten Canaydın, "Aziz Yıldırım'a edilen küfürler için de çok üzülüyorum. Bunun için biz başkanlara ve medya mensuplarına çok iş düşüyor. Gerekirse derbi maçlarından önce biz başkanlar el ele tribünleri gezeriz" ifadelerini kullandı.

DERBİYİ STATTAN İZLEYECEK

Türkiye Kupası, çeyrek final maçında Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 2-1 yenildikleri maçın rövanşına gidip gitmeme konusunda henüz karar veremediğini belirten Özhan Canaydın, kararını daha sonra vereceğini söyledi. Ali Sami Yen'de uzun zamandır maçlara gelmeyen başkan Canaydın'ın böylesine önemli bir maçta takımı yalnız bırakmayacağı ve tribündeki yerini alacağı öğrenildi.

OKAN'IN KARŞILIĞINI GÖRECEKLER

Özhan Canaydın, devre arasında Beşiktaş'tan bonservisiyle birlikte olaylı bir şekilde transfer ettikleri Okan Koç'un Galatasaray'a transferini engelleyen Beşiktaş'ın bunun karşılığını bir gün mutlaka göreceğini söyledi. Bazı yemeklerin soğuk yenebileceğini belirten Özhan Canaydın, "Zamanı gelince bunun cevabını birgün Beşiktaş'a mutlaka vereceğiz" diyerek siyah beyazlı kulübe olan tepkisini dile getirdi.

6 ADAY İLE TEK LİSTE OLMAZ

25 mart'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi ortaya çıkan altı adayın tek listeyle seçime girmesinin zor olduğunu ifade eden Özhan Canaydın, "Bu durumda oy kullanacak kişiler oy pusulasına 142 tane isim yazması lazım. Buda böylelikle zor gözüküyor. 15 disiplin kurulu, falan bu iş bu şekilde olmaz. İyi bir başkan ciddi bir yönetim için çalışıyoruz. Galatasaraylı işin farkında. Herkesin küs sandıği insanlar biraraya gelerek kulübün menfaatleri için çalışıyor. Bu çok önemli." dedi. Canaydın, ayrıca başkanlığı kim kazanırsa kazansın en az 6 ay sorun yaşayabileceğini söyledi.

KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK YAPACAĞIM

Yeni oluştaracağı yönetim listesinde köklü bir değişikliğe gideceini belirten Özhan Canaydın, "Çünkü artık başkanlar değil yönetimler önem kazanıyor" dedi.

Yönetimde prestijli isimlerin olacağını söyleyen Canaydın, Adnan Polat ve Murat Polat'ın kendisine her türlü desteği vereceğini bildirdiklerini ifade etti.

  • Savaş ÇORLU

    Deplasmanda kazanmayı unuttular

    Galatasaray, dış sahada oynadığı son 3 maçından da beraberlikle ayrıldı. Sarı-kırrmızılılar'ın deplasmanda kazandığı son maç 22 Ocak'ta Konya'da oynanan ve 90+3 genç futbolcu Aydın'ın attığı golle galibiyetle 3 puana ulaşmıştı. Galatasaray'ın deplasmanda berabere kaldığı maçlar ise şöyle. Malatyspor, Sivasspor, Trabzonspor. Cimbom ayrıca ligde oynadığı son dört maçta 7 gol yemesi dikket çekti.

    Gerets yanlış yaptı

    Galatasaraylı bazı futbolcuların Trabzonspor beraberliğinin faturasını oyuncu değişikliklerinde yanlış tercih yaptğını düşündükleri teknik direktörleri Eric Gerets'e bağladığı öğrenildi. Karşılaşmanın 68. dakikasında Hasan'ın yerine Aydın'ı, Ümit'in yerine de Hakan Şükür'ü oyuna alan Gerets'in bazı oyuncuların tepkisini çektiği ifade edildi. Hasan'ın oyunda kalması durumunda maçı çevirebileceklerini ifade eden sarı-kırmızılı futbolcular Fenerbançe karşılaşmasında olduğu gibi neden 3 forvetle oynamadıklarına anlam veremediklerini belirttikleri öğrenildi. Formda olmalarına rağmen oyundan alınan iki oyuncunun da dünkü antrenmanda moralsiz olmaları dikkat çekti.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi