T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 11 OCAK 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Diziler tekrarda eğlence ekranda

Kurban Bayram'ında diziler tekrar bölümleriyle izleyiciye sunulurken, ekran film, eğlence ve sohbet programlarına kaldı

Bayram tatilini fırsat bilip şehir dışına çıkanların takip edemeyeceği düşüncesiyle kanallar en çok izlenen programları yani dizileri bayram sonrasına saklıyor. Dizilerin eski bölümleri gösterilirken bayramda filmler, eğlence ve sohbet programları ekrana getiriliyor. Bol ödüllü Tabutta Rövaşata, sinemanın duayenlerinden François Truffaut'un en iyi filmlerinden Piyanisti Vurun ve eski bir Kızıl Tugaylar üyesinin hikayesinin anlatıldığı Beş Ay Meydanı, akşamın en iyi filmleri arasında yer alıyor.

Kanallarda ayrıca bayram sohbetleri ve eğlence programları izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Kanal D'de yayınlanan 'Davut Güloğlu Bayram Özel' programına, Kamil Sönmez, Hülya Polat, Kibariye ve Mahut Tuncer konuk oluyor. Show Tv'de Nostalji gecesinde arabesk müziğini ustası Müslüm Gürses konser veriyor. Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5n1k programına Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Erol Büyükburç konuk olurken, Ahmet Hakan'ın hazırladığı Tarafsız Bölge'ye tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu katılıyor. NTV'de yayınlanan Gece Gündüz'ün konuğu ise oyuncu Nejat İşler oluyor.


Piyanisti Vurun...

Usta yönetmen François Truffaut'un Amerikalı gulp romancı David Goodis'in "Downa There" adlı romanından esinlenerek sinemaya aktardığı filmi bu akşam ekrana geliyor. Filmin konusu şöyle: Eski konser piyanisti Eduard Saroyan adını değiştirip barlarda piyano çalmaya başlar. Günün birinde mafyayla başı dertte olan kardeşi çıkıp gelir. Yeni adıyla Charlie'yi zor günler beklemektedir. Orijinal Adı: Tirez Sur Le Pianiste Yön: François Truffaut Oyn: Charles Aznavour, Marie Dubois
Cnbc-e - 22.00


Hisar'da mahzun kaldı

Katıldığı festivallerden bol ödülle dönenn Tabutta Rövaşata, Rumelihisarı civarında yaşayan evsiz Mahsun'un soğuk gecelerde ısınmak için araba çalıp gezdikten sonra bu arabaları temizleyerek eski yerlerine bırakma hikayesini anlatıyor. Yön: Derviş Zaim Oyn: Amet Uğurlu, Tuncel Kurtiz
ATV - 00.00


Kızıl Tugay'ın öyküsü

Bu akşam ekrana gelen 5 Ay Meydanı adlı filmin konusu kısaca şöyle: Kızıl Tugaylar'ın eski bir üyesi olduğunu ve 2 aylık ömrü kaldığını söyleyen bir adam emekli olan yargıçtan Aldo Moro olayını araştırmasını ister. Orijinal Adı: Piazza Of The Five Moons
TRT 2 - 21.00


Hamit Karzai, ülkesinin değişim sürecini anlatıyor

İpek Cem'in sunduğu Dünyayı Yönetenler'de bu akşam Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai ile yapılan söyleşi ekranda. Cem, Türkiye'ye resmi bir ziyaret için gelen Afganistan Devlet Başkanı Hamit Karzai ile ülkesinin geçirdiği değişim sürecini, bu dönümde Türkiye'nin rolünü, güvenlik sorunlarını ve dünyadan beklentilerini konuşuyor.
NTV / 22:05


İkbal Gürpınar'ın sunduğu Kimse Yok mu merhaba diyor

İkbal Gürpınar'ın sunduğu 'Kimse Yok mu?', Samanyolu televizyonunda başlayan yayın hayatında ilk olarak Trabzon'un Of ilçesine gidiyor. Of'ta, program ekibini, babaları vefat etmiş olan yedi çocuklu bir kadın bekliyor. Kayınvalidesiyle birlikte yaşama tutunmaya çalışan genç kadının imdadına Of esnafı yetişiyor. Ardından Tosya'ya giden Gürpınar ve ekibi burada, yardıma muhtaç altı kişiden oluşan ancak hastalık nedeniyle kimsenin çalışamadığı bir aileyi ziyaret ediyor
SAMANYOLU / 21:10


AVRUPA YAKASI
Aslı sokakta Volkan, ağa rolünde

Gülse Birsel ve Ata Demirer'in başrollerini üstlendiği Avrupa Yakası bu akşam sevilen bölümlerinden seçmelerle ekrana geliyor. Bu akşam Aslı'nın sokağa düştüğü ve Volkan'ın ağa rolüne girdiği sahneler en komik bölümler arasında yer alıyor.
ATV / 22.15


ACI HAYAT
Acı Hayat sevilen bölümleriyle

Kenan İmirzalıoğlu ile Selin Demiratar'ın rol aldığı Acı Hayat, sevilen bölümlerinden oluşan kolajla ekrana geliyor. Mehmet'in sevgilisi Nermin, Belkıs Hanım'ın evine gidiyor ve tüm hayatı değişiyor.
SHOW / 20.00


MAVİ RÜYA
Volkan'ın ilk işi ne olacak

Melda Bekcan ve Ali Başar'ın rol aldığı dizide, Lüsifer, Ateş'i kendi silahıyla vurmaya hazırlanıyor. Beyefendi seçilen Volkan, Ateş bilmecesinin çözülmesi için Lüsifer'e talimat veriyor.
SAMANYOLU / 19:55


Tanık Koruma
Bir gangsterin işlerini yapan Bobby patronundan habersiz işler çevirince ölümle burun buruna gelir. Korunması için FBI'a başvuran Bobby'ye iki seçenek sunulur. Ya, hapse girecek ya da eski Tanık Koruma Programı'na alınacaktır.
Orijinal Adı: Witness Protection Yön: Richard Pearce Oyn: Tom Sizemore, Mary Elizabeth Mastrantonio, Shawn Hatosy
Cnbc-e - 20.30

Spartacus
M.Ö. 72 yılında, Avrupa'dan, Afrika'ya her yer Roma İmparatorluğu'nun korkunç gücü altında eziliyordu. Köle olan Spartacus, Roma'nın güçlü generalleri ve politikacılarına karşı başlayacak olan köle ayaklanmasının lideri oldu.
Orijinal Adı: Spartacus Türü: Savaş - Aksiyon, Yönetmen: Robert Dornhelm, Oyuncular: Goran Visnjic, Alan Bates
TGRT / 21.30

Ömerçip
Köşkte hergün yapılan partilerden artık bıkan zengin kızı Melek mutlu bir hayatı hayal etmektedir. Mert, dürüst, yardımsever ve hepsinden önemlisi fakir ve gururlu bir şofördür. Bu ikilinin yolları Melek'in arabasının bozulması ile kesişir.
Yönetmen : Zeki Alasya Oyuncular: Onur Selimbeyoğlu, Mehmet Ali Erbil, Aşkın Nur Yengi, Zeki Alasya
KANAL D / 22.00

Ziyaretçiler
Yakın bir gelecekte özel olarak eğitilmiş, hükümete bağlı bir askeri tim, dünyayı istila etmeye çalışan düşman uzaylılarla savaşmaktadır. Doğu Rusya'da bir uzay gemisi kaza yapınca, Sean Lambert ve ekibi olayı araştırmak için gönderilirler.
Orijinal Adı: İnterceptors, Yön: Philip J. Roth, Oyuncular; Oliver Gruner, Roger R. Cross Türü: Aksiyon
SAMANYOLU / 23:10

Saklı Seçilmişler
Her yıl seçkin üniversitelerden seçilen bir grup öğrenci, gizli cemiyetler tarafından üye olarak alınır. Cemiyetin diğer cemiyetlerden farkları, geleceğin liderlerini seçmeleri ve yetiştirmeleridir.
Orijinal Adı: The Skulls Yön: Rob Cohen Oyn: Joshua Jackson, Paul Walker, Hill Harper, Christopher McDonald
TRT 1 - 01.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00 TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi