T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 14 OCAK 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Ulusoy adaylığını açıklıyor

Haluk Ulusoy, 19-20 Ocak tarihlerinde yapılacak Federasyon Olağanüstü Genel Kurulu'nda aday olup olmayacağını bugün açıklayacak. Ulusoy, açıklamasını bugüne ertelediğini ifade ederek, "Türk futbol ailesinin birliği için gerekli son adımın tamamlanmasını teminen adaylık kararımı 1 günlük gecikme ile bugün kamuoyuna açıklayacağım'' dedi.


Halil, Karlsruhe'de koşacak

Milli Atlet Halil Akkaş, Almanya'nın Karlsruhe kentinde 29 Ocak 2006'da Baden Württenberg Bankası tarafından düzenlenecek olan BW-Bank-Meeting isimli uluslararası atletizm yarışmasında koşacak. Yarışmada 3 bin metre koşacağı belirtilen Akkaş'a bölgede yaşayan Türkler'in destek vermesi bekleniyor.


Dopingci hocaya müebbet

Son yıllarda artarak devam eden ve sporun geleceğini tehlikeye sokan doping kullanımına verilen en katı cezalardan biri de Çin'den geldi. 2008 Pekin Olimpiyatları'na hazırlanılan ülkede atletizm milli takımı eski antrenörlerinden Wang Dexian'ın, çalıştırdığı sporcunun dopingli yakalanması üzerine, hocalık lisansı iptal edilerek ömür boyu men cezası aldı.


2006 açılış galası iptal

FIFA, Almanya'da yapılacak 2006 Dünya Kupası Finalleri'nin açılış galasının iptal edildiğini bildirdi. Gecede çıkabilecek olası problemleri iptal için gerekçe gösteren FIFA yetkilileri, hazırlıkların henüz tamamlanmadığını ve bunu göze almanın risk olduğunu belirttiler. Finallerde ilk kez böyle bir iptal yaşandı.


Detroit, Spurs'u devirdi

NBA'de 28 galibiyet ve 5 yenilgiyle en iyi performansa sahip olan Detroit Pistons, deplasmanda San Antonio Spurs'ü 83-68 yendi. Sezonun 9. yenilgisini alan Spurs, 27 galibiyetle Pistons'ın arkasından ligdeki en iyi 2. performansa sahip. Diğer maçlarda şu sonuçlar alındı: Suns-Warriors: 112-99, Los Angeles Lakers-Cleveland Cavaliers: 99-98.


Potado derbi kapışması

Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki "Derbi'' karşılaşması bugün oynanacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maç saat 16.00'da başlayacak ve NTV'den naklen yayınlanacak. Ligde aynı puana sahip F.Bahçe averajla 6. sırada, G.Saray ise 7. sırada yer alıyor. Her iki takım yöneticileri de iddialı olduklarını açıkladılar.


Dakar Rallisi'nde yine ölüm

Dakar Rallisi'nin 13. etabında yarışları izlemeye gelen 10 yaşındaki bir çocuk araba çarpması sonucu hayatını kaybetti. Labe, Guinea ve Tambacoun'daki yarışın 25. kilometresinde meydana gelen kazada Boubacar Diallo hayatını kaybetti. Dakar Rallisi'nin 9. etabı'nda da Avustralyalı motosikletçi Andy Caldecott hayatını yitirmişti.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi