T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 14 OCAK 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Böyle olur ihtiraslı soyguncunun sonu

Sahip olduklarıyla yetinmeyen bir adamın hikayesini anlatan Blood and Wine, yıldızları kadrosunda buluşturan bir yapım. Filmde ihtiras, kan, ihanet, soygun ve bol macera var.

Yönetmen Bob Rafelson ve usta oyuncu Jack Nicholson'dan bir ortak çalışma ekrana geliyor TRT 2'nin Sinema ve Edebiyat kuşağında. Bol eğlenceli sahneler içeren bu ilginç film, "Man Trouble"da beklediklerini bulamayan Rafelson ve Nicholson'un yüzünü güldüren bir yapım olmuştu. 1981 tarihli Postacı Kapıyı İki Kere Çalar'ın da yönetmeni olan Bob Rafelson'ın yeniden, yakın dostu ve filmlerinin vazgeçilmez oyuncularından Jack Nicholson'la çalıştığı ve ABD'de elde ettiği yüksek gişe hasılatıyla dikkat çeken film, San Sebastian Film Şenliği'nde de büyük ilgi görmüştü. Nick Villiers ve Bob Rafelson'ın öyküsünden beyaz perdeye uyarlanan film, yasadışı işlerin anlatıldığı hareketli bir macera. Bu kadar çok entrikayı, art niyeti, başlarda izleyicinin dikkatine sunmayan filmde herşey, Nicholson'ın müşterisinin malikanesinden bir kolye çalmak üzere harekete geçmesiyle başlıyor. Konu ise şöyle gelişiyor: Güney Florida'da bir şarap satıcısı olan Alex Gates birçok şeye sahip biridir, ancak o daha fazlasını istemektedir. Suzanne adlı güzel bir karısı olsa da, o daha güzellerini istemektedir. Çok hasta ve ondan nefret eden Jason adında bir üvey oğlu olan Alex İngiliz ortağı Victor'la bir plan yapar: Zengin bir evden çok değerli bir mücevheri çalmak. Evin bebek bakıcısı Gabriella'yı da kandıran Alex, plana istemediği halde dahil olan oğlu Jason'la da uğraşmak zorunda kalır. Çünkü bir kaza sonucu ölen annesinin intikamını almak isteyen Jason, Alex'in tüm hayallerini söndürmeye yemin etmiştir.

Filmde insanoğlunun ihtiraslarına ne kadar kolay kapıldıkları aktarılırken, korku, endişe, para kazanma hırsı, entrikaların insanı nasıl bir hale getirebileceği anlatılıyor. Film sürükleyici bir macera izlemek isteyenlerin kaçırmaması gereken türden bir yapım.

Blood and Wine

Yön: Bob Rafelson Oyn: Jack Nicholson, Stephen Dorff, Jennifer Lopez, Judy Davis, Michael Caine Yapım: 1996 Türü: Macera / Dram
TRT 2 / 20.55


Dünyanın kültürü Ayna'ya yansıyor

Saim Orhan'ın sunduğu Ayna, bayram tatilinde özel bir bölümle ekrana geliyor. Birçok coğrafyadan renkli görüntülerin yer alacağı özel bölümde çok farklı kültürler birarada tanıtılıyor. Programda, Pigmeler'in yaşantısından, Kolombiya kahvesinin öyküsüne, Tayland Gösteri Merkezi'ndeki timsahlardan, Singapur'daki papağanlara ve Yemen'in susamlarına kadar pekçok konuda hikayeler var.
SAMANYOLU / 23.10


Fotoğraf, yazı ve tiyatro sohbetleri

Bayram boyunca Şirin Payzın'ın sunduğu Bayram Sohbetleri yeniden ekranda. İlk olarak Ara Güler ve Gülriz Sururi'nin konuk olacağı programda, Ara Güler'in tiyatro macerası ve Gülriz Sururi'nin eski tiyatrolara dair anıları yeralıyor. Programın devam bölümünde ise, Adalet Ağaoğlu ile gerçekleştirilen sohbet ekrana geliyor. Adalet Ağaoğlu'nun geçmişe dair samimi itirafları programda yeralıyor.
Cnn Türk / 11.10-12.10


Dergi kapağında pop şarkıcıları var

Şafak Karaman'ın hazırlayıp sunduğu, ekranların tek Türkçe popüler müzik programı Müzik Dergisi'nde, pop müziğin duayenlerinden Erol Evgin, son günlerin popüler isimlerinden Zeynep Dizdar, Ümit Sayın, Ozan Çolakoğlu ve Özgün var. Şafak Karaman, konuklarıyla müzikal yaşantıları, yeni çalışmaları ve müzik dünyasının gidişatı üzerine eğlenceli ve ilginç bir söyleşi gerçekleştiriyor.
TV8 / 23.25


İFFET
Masumiyet üzerine modern bir hikaye

Süleyman Çobanoğlu'nun yazdığı, Nazif Tunç'un yönettiği ve Faik Ergin, Ebru Soyluerdem ve Nil Yurtoğlu'nun rol aldığı İffet'te masum bir delikanlının, zengin bir kadının kirli oyunundan kurtulma öyküsü anlatılıyor.
KANAL 7 / 23.15


CENNET MAHALLESİ
Pembe, mafyadan çaldığı elması yutunca

Melek Baykal, Özkan Uğur ve Alişan'ın rol aldığı dizide, Pembe, mafyanın müzeden çaldığı değerli bir elması ele geçirir. Elması mafyadan saklamak için ağzına atar. Fakat kazara elması yutunca mahallede curcuna da başlar.
SHOW / 20.00


ACİL SERVİS
Romano, hastanenin yeni cerrahını atıyor

Tüm zamanların en iyi hastane dizisi, 7. sezon bölümleriyle başlıyor. Dizide Dr. Chen hamileliğini herkesten gizliyor. Carter ise, uyuşturucu rehabilite programını bitiriyor. Romano, yeni cerrah olarak Benton'ı atıyor.
Cnbc-e / 18.00


Seneye Bugün
Bernard Slade'in oyunundan uyarlanan film, her yıl aynı gün buluşan iki sevgilinin yıllar içinde gelişen ve değişen ilişkilerini anlatıyor. 25 yıl onları izleyen film, hem tarihe yolculuk yapıyor, hem de sevgililerin nasıl değiştiğine ışık tutuyor.
(Same Time Next Year) Yön: Robert Mulligan Oyn: Ellen Burstyn, Alan Alda, Ivan Bonar, Bernie Kuby Yapım Yılı: 1978
Cnbc-e / 19.00

Kara Göl
Maine'deki bir göle dalan bir dalgıca vahşi bir hayvan saldırır. Yetkililer hayvanın ne olduğunu anlamaya çalışırlar. Zaman ilerledikçe, insanları göle çekip parçalayan bu hayvanın müthiş saldırgan dev bir timsah olduğu anlaşılacaktır.
Orj. Adı: Lake Placid Yön: Steve Miner Oyn: Bill Pullman, Bridget Fonda (Gerilim)
TRT 1 / 19.45

Kırık Ok
Askeri pilot olan iki dost Vic ve Riley, gizli bir görev üstlenirler. Görevleri yapacakları deneme uçuşunda, iki nükleer savaş başlığını taşımaktır. Normal başlayan uçuş, Vic'in gerçek niyetinin ortaya çıkmasıyla son bulur. Vic'in asıl amacı nükleer başlıkları çalmaktır.
(Broken Arrow) Yön: John Woo Oyn: John Travolta, Christian Slater, Samantha Mathes, Delroy Lindo, Bob Gunton
KANAL 7 / 22.00

Yalancı Yalancı
Fletcher bir avukat ve aynı zamanda doğuştan bir yalancıdır. Oğlu Max 5. yaş gününde pastasını üflerken bir dilek tutar ve babasının bir gün yalan söylememesini diler. Max'ın dileği gerçekleşince Fletcher'a olan olacaktır.
Orijinal Adı: Liar Liar Yön: Tom Shadyac Oyn: Jim Carrey, Maura Tiemey, Justin Cooper, Cary Elwes, Anne Haney Türü: Komedi
ATV / 22.15

Kurşun Geçirmez

Archie, bir uyuşturucu çetesiyle çalışmaktadır. Bir baskın sırasında arkadaşı sandığı Keats'ın polis olduğunu öğrenir ve onu yanlışlıkla vurur. Ölümden dönen Keats'nın ilk işi, onu bulup geri götürmek olacaktır ama bu kolay değildir.
Orijinal Adı: Bulletproof Yön: Ernest R. Dickerson Oyn: Adam Sandler, Damon Wayasn, James Caan (Gerilim)
TRT 1 / 00.15


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00 TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi