T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 15 OCAK 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

İlaç hastanın ayağına geldi!

Marsilya, büyük paralara satmak istediği Ribery'nin bonservisi için G.Saray'a 4 milyon avro önerdi. Ama Canaydın 10 milyonda ısrarlı.

Galatasaray'dan alacaklarını alamadığı için geçtiğimiz sezon olaylı bir şekilde Fransa'nın Marsilya kulübüne transfer olan Frank Ribery, maddi sıkıntılar içinde boğuşan Cimbom'a ilaç olma aşamasına geldi. Fransız kulübü Ribery'nin bonservis sorunu çözmek için Galatasaray'a ödeyeceği son rakamı belirledi: 4 milyon avro. Maddi sıkıntılardan dolayı futbolcuların paralarını ödeyemeyen Galatasaray yönetimi, Ribery için 10 milyon avro ısrarını sürdürmezse 4 milyon avro sıcak para gelecek ve futbolcular da aylardır ödenmeyen paralarını alıp bayram yapacak.

CANAYDIN DİRENİYOR

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Frank Ribery'nin sarı-kırmızılı kulüpten ayrılma şeklini hala unutamadıklarını ve 10 milyon avro tazminatı geç de olsa alacaklarını iddia etti. Canaydın, "Bizim maddi sıkıntı çektiğimiz ortada, ancak Marsilya kulübü Ribery'yi başka kulübe satmak istiyorsa bizimle uzlaşması şart. Hiçbir kulüp bonservisi FİFA'lık olan bir futbolcuya söylenildiği gibi 20-25 milyon dolar bonservis ücreti verip almaz" dedi.

Marsilya'ya transfer olmasından sonra yıldızı parlayan ve başta Newcastle United ve Olympique Lyon gibi Avrupa takımlarının gözdesi haline gelen Frank Ribery'yi Marsilya'nın satabilmesi için bonservis sorunu çözmesi gerekiyor.

Cansun: Bakkal böyle çek kesmez

G.Saray eski başkanlarından Mehmet Cansun, Canaydın yönetiminin yaptığı tek doğru iş olmadığını belirtirken, "Şu çek olayını mahalle bakkalı bile yapmaz" dedi. Cansun, kendisi Faruk Süren ve Alp Yalman'ın artık başkanlık yapamayacağını belirtirken, geniş tabanlı bir yönetim oluşması gerektiğini, başkanlık için Ali Dürüst ve Yiğit Şardan'ın uygun olduğunu kaydetti.

Ali Dürüst'e destek artıyor

Canaydın'a karşı aday çıkarmak için çabalayan muhalefet son olarak Ali Dürüst'ü hazırlıyor. Eski başkanlar Mehmet Cansun ve Faruk Süren'in yanı sıra, Atilla Donat ve Duygun Yarvusat'ın da Dürüst'e baskı yaptığı belirtiliyor.

Gerets'i ilk maç korkusu sardı

İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Konyaspor ile oynayacak G.Saray'da Song ve Saidou'nun Afrika Kupası'nda bulunması, Ayhan ile İliç'in cezası ve Heinz'in sakatlığı nedeniyle oynayamayacak oluşu Gerets'i düşündürüyor.

Basına kapalı gol yağmuru!

G.Saray basına kapalı olarak oynadığı Beylerbeyi maçını 13-1 kazandı. G.Saray'ın gollerini Ümit Karan(4), Necati (3), Hasan Şaş (2), Cihan, Hasan Kabze, Aydın ve Hakan attı. Beylerbeyi'nin tek golü Orçun'dan.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi