T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 15 OCAK 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
S.Moskova Nihat'ı bekliyor

Spartak Moskova, Nihat'ın transferi için gün sayıyor. Basın Sözcüsü Vladimir Shevchenko ve teknik direktör Starkovs, Nihat'ın transferinde son noktaya geldiklerini ve sağlık raporunu beklediklerini söyledi.


Arsenal'e Togolu forvet

Arsenal, Monaco'da forma giyen 21 yaşındaki Togolu golcü Emanuel Adebayor'u renklerine bağladı. İngiliz ekibi önceki gün de Auxerre'in 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Vassiriki Abou Diaby ile sözleşme imzalamıştı.


'Almanya'dan kaçacağım'

Yıldıray Baştürk, Dünya Futbol Şampiyonası'nı Almanya'da izlemeyeceğini söyledi. Alman Bild Gazetesi'ne konuşan Baştürk, "Finallerde Almanya'dan kaçacağım. Maçlar izleyebilirim ancak buna katlanamam'' dedi.


Hidayet'in 27 sayısı yetmedi

NBA'de Orlando Magic, Portland Trail Blazers'a 113-108 yenilirken Hidayet 27 sayıyla yıldızlaştı. Hidayet, 39 dakikada 27 sayı, 8 ribaunt, 1 asist, 1 top çalma ve 1 blokla takımının en başarılı ismi olmasına rağmen yenilgiyi önleyemedi. Diğer maçta Atlanta Hawks, New York Knicks'e 94-85 yenilirken, Zaza Pachulia, 18 sayı, 7 ribaunt, 3 asistle oynadı.


Basketbolda dev randevu

Basketbolda ülkemizi Avrupa Ligi'nde temsil eden Ülkerspor ile Efes bugün ligde kozlarını paylaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşma NTV'den naklen yayınlanacak. Son haftalarda ligde büyük bir çıkış yakalaşan Ülkerspor, geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna otururken, Efes ise 2. sırada yer alıyor.


Levent gitti, Volkan geldi

Konyaspor, Denizlispor'dan, Levent Kartop'a karşılık Volkan'ı renklerine bağladı. Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Levent Kartop'un Denizlispor'a verilerek, karşılığında Volkan'ın transfer edildiğini belirterek, "Karşılıklı oyuncu değişikliği şeklinde gerçekleşen bu transferde, Denizlispor'dan, üstüne bir miktar da para alınmıştır'' diye konuştu.


Sivas, Antalya'yı geçemedi

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Süper Lig ekibi Sivasspor, hazırlık maçında İkinci Lig A Kategorisi'nden Antalyaspor ile 2-2 berabe kaldı. Sivas'ın iki golü de Balili'den gelirken Antalya'nın sayılarını Burak ve Mustafa Özkaya kaydetti. Yaser'in kırmızı kart görmesiyle Sivasspor, uzun süre 10 kişi oynadı. Diğer maçta ise Malatya, K.Maraş ile 0-0 berabere kaldı.


Gümüşat Satranç Turnuvası

Geleneksel 20. Gümüşat Satranç Turnuvası yarın başlayacak. Düzenleme Komitesi Başkanı Aydın Sihay, 53 kişinin kayıt yaptırdığı turnuvanın 3 Şubat'ta sona ereceğini söyledi. Sihay, 53 kişinin kayıt yaptırdığı turnuvanın haftanın üç günü 9 turlu İsviçre sistemine göre oynanacağını belirten Sihay, FİDE yarışma kurallarının uygulanacağı da ifade etti.


Halk Bankası firesiz: 3-0

Voleybol Erkekler Ligi'nde Halk Bankası, Polis Akademisi ve Koleji'ni 3-0 yendi. Başkent ekibi, 59 dakika sonunda 25-14, 25-21 ve 25-14'lük setlerle maçtan 3-0 galip ayrıldı. Ankara SSK da, Maliye'yi aynı sonuçla 3-0 yendi. Bayanlar Ligi'nde ise Vakıfbank Güneş Sigorta, sahasında Yeşilyurt'u, Gaziantep Şahinbey Belediyesi de Yalova'yı 3-0 yendi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi