T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 16 OCAK 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Fener, 100. yıl için kolları sıvadı

2007 yılında kuruluşunun 100. yılını kutlayacak olan Fenerbahçe, "100. Kuruluş Yılı'' etkinliklerine başlıyor. Etkinlikler "Fenerbahçe Dünya Zirvelerinde'' adlı bir proje ile başlayacak. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bugün saat 12.30'da yapılacak toplantıda, proje basına tanıtılacak. 100. yıl için uluslararası etkinlikler planlanıyor.


Kaleci Volkan golcülüğe soyundu

Antalya'daki hazırlıklarını bitiren F.Bahçe öğleden sonra İstanbul'a döndü. Son çalışmada futbolcuların kurduğu iki takım karşılaşırken, kaleleri Rüştü ve dördüncü kaleci Volkan korudu. Birinci kaleci Volkan Demirel ise santrfor oynayıp 1 gol attı. İdmana geciken Alex ve Nobre'ye 100'er dolar ceza kesildi.


Cimbom'a sert Tokat

Voleybol Erkekler Birinci Ligi'nde Tokat Belediyesi Plevnespor, Galatasaray'ı 3-0 yendi. Evsahibi ekip, 25-23, 25-19 ve 25-23'lük setlerle maçtan 3-0 galip ayrıldı.


Mehmet'ten yine double double

NBA'de Mehmet'li Utah Jazz, sahasında Miami Heat'e 100-94 yenildi. Mehmet, 35 dakikada double-double yaparak 20 sayı, 2'si hücum 12'si savunma olmak üzere 14 ribaunt, 2 asist ve 2 blokluk oyun çıkardı. Diğer önemli maçta Dallas, son haftanın en formda ekibi Nets'e 110-77 yendi.


Küfür galibiyete gölge düşürdü

Basketbolda G.Saray'ı yenen F.Bahçe, küfürler nedeniyle galibiyete fazla sevinemedi. Şube direktörü Nedim Karakaş, "Nasıl bizim analarımıza yapıldığında tepki gösteriyorsak, dün aynı üzüntüyü yaşadık. Küfürlü tezahürat, galibiyetimizin üzerine gölge düşürdü. G.Saray'dan özür dilerim'' dedi.


Konya, Vasili ile yollarını ayırdı

Konyaspor, Türkiye'de bir takımda oynayan yabancı bir oyuncuyu transfer edebilmek için kaleci Vasili ile yollarını ayırdı. Basın Sözcüsü Güven Öten, "Kaleci sorunumuz olmadığı için Vasili'yi gönderdik. Afrikalı bir oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor" dedi.


Amatör maçta kaleci bıçaklandı

Adana Amatör Küme Süper Ligi takımlarından Kozan Belediyespor'un Karaisalıspor'u 2-0 yendiği maçtan sonra olay çıktı. Bir grup Karaisalıspor takımını taşıyan otobüse saldırırken, içlerinden biri otobüse binmeye çalışan kaleci Serkan Dirican'ı sırtından bıçakladı.


Mersin başladı Beykoz bitirdi

Beykoz, evinde Mersin Büyükşehir Belediyesi engelini ikinci yarıda geçti: 82-76. Beykoz'da 30 sayı atan Dobie maçın yıldızı oldu.


TED Kayseri Koleji'ni yabancılar coşturdu

Bayanlar Basketbol Ligi'nde TED Kayseri Koleji, Burhaniye Belediyespor'u 103-94 yendi.

DİĞER SONUÇLAR

Ceyhan Bld.-Migros : 69-65
Çankaya Ü.-Mersin Bld. : 81-94
Beşiktaş-Yıldırım Bld. : 90-62
F.Bahçe-BOTAŞ : 93-65

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi