YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

 

Yürüye yürüye

Galatasaray, yürüye yürüye maç kazanıyor. Bundan önce izlediğimiz Galatasaray'la dün geceki takım arasında dağlar kadar fark var. Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonlardaki ezici, perese dayalı futbolu gitti. 90 dakika top dolaştıran bir takım geldi.

Takım maç kazandığı için hiç kimse sesini çıkarmıyor. Ancak bu gidiş hayra alamet değil. Bursaspor, Galatasaray formasından korktuğu için maçı kaybetti. Biraz cesaretleri olsaydı, dün geceki Galatasaray yenilmeyecek bir takım değildi.

Teknik Direktörü Berger, Galatasaray'dan o kadar korkmuş ki, koskoca ilk yarı boyunca takımı bir kez atağa çıkartabildi.

Bundan önceki Galatasaray-Bursaspor maçlarını izledim. Galatasaray'ın o maçlardaki etkili futbolu dün gece yoktu.

Galatasaray'ı dün gece de Hagi taşıdı. İki öldürücü pas atıp zor maçı kolaya çevirdi. Hagi'siz Galatasaray, nasıl oynar çok merak ediyorum.

Okan için de özellikle bir parentez açmak istiyorum. Ayakları kadar çenesi de çalışıyor. Dün gece hakemle o kadar çok ve o kadar gereksiz konuştu ki, kazandıkları maçta sarı kart gördü.

Bursaspor ise, yeni bir yapılanma içinde. Takım genç oyunculardan kurulu. Yeni yabancılar, takıma uyum sağlayınca daha iyi olacak.


7 EYLÜL 2000


Kağıda basmak için tıklayın.

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED

Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...