YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Gündem

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


UYKULU CANAVARIN ISRARI ÖLÜM GETİRDİ

Katliam gibi
13 ölü

ÇANKIRI- Ilgaz yakınlarında bir yolcu otobüsü ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Rize'den İstanbul'a gitmekte olan Rize Ses Turizm firmasına ait Ayhan Agün yönetimindeki 58 AS 182 plakalı yolcu otobüsü, E-80 Karayolu'nun 8. kilometresinde, Çeltikbaşı köyü yakınlarında İstanbul'dan Samsun'a gitmekte olan Ekrem Koçyiğit idaresindeki 34 TD 982 plakalı minibüs ile çarpıştı.

KAZA GELİYORUM DEMİŞ

Kaza yerinde inceleme yapan Çankırı Valisi Halil Ulusoy, kazanın aşırı hızlı minibüsün kaygan zeminde virajı alamaması sonucu meydana geldiğini belirterek, kazada yaralanan 2 kişinin Kastamonu'da, 6 kişinin Ilgaz Devlet Hastanesi'nde tedavi edildiğini, 2 kişinin Ankara'ya sevk edildiğini açıkladı. Vali Ulusoy, "Ercan Koçyiğit yönetimindeki minibüs kaza yapmadan kısa bir süre önce Ilgaz-Tosya arasında şarampole düşerek, köylülerin yardımıyla aracı yola çıkarıp yoluna devam ediyor. Bu olay minibüs sürücüsü Ercan Koçyiğit'in uykusuzluğunun ilk sinyalini vermesine rağmen kaçınılmaz son geldi" dedi.

HAYATINI KAYBEDENLER

Halil Süzen (69), Yeter Süzen (70), Fatma Güven (50), Misaye Süzen (50), Kadir Urtaç (31), Mehmet Güven (27), Kadir Güven (28), Kadir Süzen (28), Osman Taştan (30), Ercan Koçyiğit (31), Yusuf Urtaç ve Dursun Süzen.

KAZADA YARALANANLAR

Ayhan Agun ile Asuman Uras, Kastamonu'da tedavi altına alınırken, Arife Uras, Sevgi Cebir, Şenay Erdoğan, Ayşe Uzun, Nazmiye Katmer, Muammer Aslan, İlyas Güven, Gökmen Karabulut, Mehmet Aslan Ankara'ya sevkedildi.

Ali Akel


Kağıda basmak için tıklayın.

Mazlumun sesi olduk
Mazlum-Der 5. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Genel Başkan Ensaroğlu, insan haklarını ayrım yapmadan herkes için savunmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
Cezaevlerinde af isyanı
Af beklentisi içindeki cezaevlerinde tansiyon yükseliyor. Bayrampaşa'daki mahkumlar sayımvermezken Adana Cezaevi'nde isyan çıktı.
RTÜK uygunadım gidecek
Son başa alındı
ABD'li bilimadamı Dr. Lijun Wang, ışık hızının bilinen sınırı olan saniyede 300 bin kilometreyi 300 kat aştığını açıkladı.
Bingöl'de deprem
ERZURUM- Bingöl'ün Karlıova ile Muş'un Varto ilçeleri arasında, dün sabaha karşı saat 03.49'da, aletsel büyüklüğü 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Karlıova ilçesi 15 kilometre güneyi ile Muş'un Varto ilçeleri arasında, saat 03.49 sıralarında aletsel büyüklüğü 3.0 olan hafif şiddetli bir deprem kaydedildi. Depremde, herhangi can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...