T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

Peşin istedi, haftaya kaldı

Galatasaray'ın 1 yıllığı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına anlaşma sağladığı kaleci Mondragon peşinatı beğenmeyince imzayı atmadı. Dün akşam ülkesine giden Kolombiyalı kaleci peşinatın halledilmesi durumunda hafta içinde İstanbul'a gelerek imza atacak.

4 saat görüştüler

Önceki akşamki görüşmenin ardından dün tekrar Florya'ya gelen Mondragon ve menacerleri basın sözcüsü Ali Dürüst'le 4 saate yakın bir görüşme yaptılar. Peşinatta anlaşamadığı için resmi sözleşmeyi imzalamayan Kolombiyalı file bekçisi, Milli maçları bahane ederek akşam saatlerinde ülkesine döndü. Mondragon'un isteklerinin kabul edilmesi durumunda hafta içi İstanbul'a gelerek kendini Galatasaray'lı yapan resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı.

G.Saray, FIFA'yı bekleyecek

Galatasaray, bonservis ücretlerinin açıklanması ile birlikte iç transferde harekete geçti. Sarı-Kırmızılı takımın basın sözcüsü Ali Dürüst, Okan ve Emre'nin bedelsiz olarak İnter'e gittiğini hatırlatarak, kendilerinin de aynı şekilde anlaştıkları futbolcularla sözleşme yapıp FIFA'nın vereceği kararı bekleyeceklerini söyledi. Dürüst, daha önce anlaştıkları Bursaspor'lu Ender ve Gençlerbirliği'nden Ümit Karan ile önümüzdeki günlerde resmi mukavele imzalayacaklarını söyledi.



17 Haziran 2001
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED