T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

"Gaziantepspor tarihi virajda"

Teknik direktör Sakıp Özberk, gurur duyulacak bir mücadele sergilediklerini belirterek, "Döktüğümüz terin karşılığını alacağız" dedi.

Gaziantepspor Teknik direktör Sakıp Özberk, artık hata yapmak gibi bir lükslerinin olmadığını, Galatasaray ve ardından da Erzurumspor karşılaşmalarını kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı amaçladıklarını söyledi. Kalan 2 karşılaşmayı kazandıkları takdirde Şampiyonlar Ligi, 1 puan almaları durumunda ise UEFA Kupası'na katılmayı garantileyeceklerini anlatan Özberk, "Galatasaray'la tarihi bir maça çıkacağız" diye konuştu.

Vazgeçmek yok

Gaziantepspor'un uzun lig maratonunda diğer takımlardan daha fazla ter döktüğünü savunan Özberk, "Çok şanssız dönemler geçirdik, hesapta olmayan puanlar yitirdik. Ancak mücadeleden vazgeçmeden bu noktaya geldik'' diye konuştu. "Galatasaray yaralı geliyor. Çok güçlü ve oyuna etki edecek oyuncuları var. Ama bizim de onlardan eksik tarafımız yok, fazlamız var'' diyen Özberk, "Döktüğümüz terin karşılığını alacağımıza inanıyoruz" dedi.



18 Mayıs 2001
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED