T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

Milli formaya hasretim

Berkant, A Milli Takım'da oynamak istediğini belirterek, "Sergileyeceğim güzel futbolla Güneş'in gözüne gireceğim" dedi.

Galatasaray'ın başarılı futbolcularından Berkant Göktan, milli formayı giymeye hasret kaldığını belirterek, "Hedefim Milli Takım Teknik direktörü Şenol Güneş'in gözüne girmek" dedi. Ümit Milli Takım'da yaş haddini doldurduğu için artık oynayamadığını vurgulayan Berkant, " Bu yıl sergileyeceğim güzel futbolla Şenol Güneş'in gözüne girerek, hasret kaldığım milli formaya tekrar kavuşmayı hedefliyorum. Bunu da başaracağıma inanıyorum" diye konuştu.

3 KUPADA DA İDDİALIYIZ

Berkant, teknik direktörleri Fatih Terim'in önderliğinde hazırlıklarının son derece hızlı ve moralli bir biçimde sürdüğünü kaydederken, her yıl olduğu gibi takımın hedeflerinin yine büyük olduğunu dile getirdi. Bunların başında Şampiyonlar Ligi'nin yer aldığını anlatan Berkant, "Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme maçı yapmadan başlayacak olmamız bizim için büyük avantaj. 3 kupayı birden hedefliyoruz. Buna fiziki ve moral açısından hazırız" dedi.



9 Ağustos 2002
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED