T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

Arat'tan şaibe iddiası

Hasan Arat, kongrede oy kullananların büyük bölümünün yaşının tutmadığını, bir bölümünün de Galatasaray ve Fenerbahçeli olduğunu video görüntüleriyle tesbit ettiklerini açıkladı.

Beşiktaş'ın, muhalefet kanadı 31 Mart 2002 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurulun şaibeli olduğunu iddia etti. Serdar Bilgili'nin seçimi haksız kazandığını öne süren Hasan Arat, bir grup genel kurul üyesinin katıldığı toplantıda video gösterisiyle kulübe son 2 yıl içinde üye kaydedilenlerin röportajlarını basına gösterdi. Bu röportajlarda 14 yaşında bir çocuğun, üye kaydedildiğini, ayrıca kaydedilenler arasında Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarının da bulunduklarını belirterek bu kişileri kaydedildikleri sicil numaraları ile açıkladı.

2 YILDA 2 BİN 937 ÜYE

Son dönemde 2 bin 937 kişinin kulübe üye yapıldığı belirtilen multivizyon gösterisinde, 2001 yılının ilk 3 ayında bu rakamın bin 209 kişi olduğu belirtildi. Ayrıca 2001 yılının ilk 3 ayında üye yapılan bin 209 kişinin 594'ünün de ya adresinin bulunmadığı, ya da yanlış adres verdiği ifade edilirken, verilen adreslerden birinin otopark çıktığı da açıklandı. Hasan Arat, görüntülerin ardından yaptığı konuşmada, hayrete düştüğünü belirterek, "14 yaşındaki çocuğu üye yapan zihniyet, milyonlara hizmet edemez. Bu kişiler yönetim olabilir ama iktidar olamaz" diye konuştu.



23 Nisan 2002
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED