T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

Y A Z A R L A R

Galatasaray kazanamaz...

Fenerbahçe, Lorant değişikliğinden sonra da ahım şahım futbol oynamadı. Bu yüzden iyi oyun da beklemiyoruz.. Kazanmasını bilsinler yeter. Zaten, Galatasaray'ı bu durumda yenemeyecekler de, ne zaman yenecekler. Rakibin orta sahası düşmüş, gol yollarında iltihaplanma var. Sarı-kırmızılı takım, hasta yatağından kalkıp gelecek. Neredeyse doktor kontrolünde maç oynayacaklar.

İşte bu yüzden "Galatasaray kazanamaz" diyorum. Sahaya çıkacak futbolculara bu saatten sonra ne yapacaklarını da anlatacak değilim. Herkes önce işini yapmalı. Yediği ekmeği haketmeli. Kendileri için olduğu kadar, takım için oynamalılar. Oyunu paylaşmalı, yardımlaşmayı ön plana çıkarmalılar. Maç başladıktan sonra atmosfer farklı olacak. Fenerbahçeli futbolcuların yeteneklerinden kesinlikle kuşku duymuyorum. Taraftar desteği ile kazanma arzuları kamçılanacak, onlar da performans sınırlarını zorlayacaklardır.

Maçın 90 dakika olduğunu asla unutmamalılar. Bu 90 dakika içinde gol atma arzusu kesinlikle bitmemeli, gol attıktan sonra da bunu koruma psikozu içine girmemeliler. Atın atabildiğiniz kadar. Ve yemeyin tabii ki. Size "yaşlı" dediler. "İhtiyarlar mangası" diye dalga geçtiler. Ya onlar haklı, ya da siz. Görelim bakalım.

Aslında Fenerbahçe için tarihi bir fırsat. Bu fırsatı kullanabilenler kesinlikle tarihe geçecektir. "Yenemezsek", ya da "yenilirsek" gibi kuşkuların bu maçta yeri yok. Tek hedef var, o da yenmek. Ben bugün tarafım. Son sözüm şu: Galatasaray kazanamaz. Tamam mı. Böyle söylediğime beni pişman etmeyin. İşte o kadar.. (Kusura bakmayın bugünlerde biraz asabiyim de...)


16 Şubat 2002
Cumartesi
 
SALİH SEZER


Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED