T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

FENER YORGUN DÜŞTÜ!

İdeal 11'le mücadele eden Sarı-lacivertliler, Herta Berlin maçındaki futboluyla güven vermedi. 45 dakika oyunda kalan Ortega yine etkili bir futbol oynayamadı.

HALL MAÇI BUGÜN

Fenerbahçe, Avusturya'daki 5. hazırlık maçında karşılaştığı Almanya'nın Herta Berlin takımıyla berabere kaldı: 2-2. Sarı-lacivertliler'in gollerini Johnson ve Revivo atarken Herta Berlin'i ise beraberliğe Alves ve Simunic'in golleri taşıdı. İlk yarıda yedek soyunan Ortega, 45 dakika oyunda kaldığı süre içinde yine vasat göründü. Milli Takım maçları nedeniyle kampa geç katılan kaleci Rüştü ise bu sezon ilk kez dün akşam Fenerbahçe'nin kalesini korudu. Serhat'ın sakatlığı nedeniyle yeralmadığı maçta forvette tek kalan Washington etkisiz bir futbol sergiledi. Fenerbahçe, 6. hazırlık maçını bugün Avusturya'nın Üçüncü Lig takımlarından SV Hall ile yapacak. Haller-Lend Stadı'nda oynanacak maç saat 18.30'da başlayacak.

Otelde yagın paniği

Dün sürdüren Fenerbahçe'nin kamp yaptığı otelde, kısa süreli bir yangın paniği yaşandı. Dış cephesi ağaçtan yapılmış olan otelin ön cephe balkonlarından birinde, çıktığı öğrenilen yangın oteldeki müşteriler ve Fenerbahçeli futbolcular arasında kısa süreli bir paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesi yangın söndürüldü.

Borç 61 milyon $

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Sarı-lacivertli kulübün 2005 yılına kadar ödemesi gereken borcun 60 milyon 906 bin 675 dolar olduğunu belirtti. Buna karşılık alacaklar tutarının ise 41 milyon 460 bin 500 dolar olduğu ifade edildi. Genel görüşmeler sırasında üye Önder Dai, Samandıra Tesisleri'ne Aziz Yıldırım'ın isminin verilmesini teklif ederken, kulüp başkanı Yıldırım bunu kabul etmedi. Yıldırım, "Böyle bir jeste teşekkür ederim. Ben daha çok gencim, uzun yıllar yaşayacağım inşallah. Benden sonra ismimi koyarsınız" diyerek bu isteği geri çevirdi.

Spor Yazarları
Lokman Köse :
Futboldaki değişim
 
Kartal, Fransız kaldı
Beşiktaş, ikinci etap İsviçre kampının ilk ciddi sınavında Fransa şampiyonu Olimpik Lyon'a Caçapa ve Govuo'nun gollerine engel olamayarak sahadan 2-0 yenik ayrıldı.
CİMBOM GOLCÜ AVINDA
Sarı-kırmızılı takımda yapılan hazırlık maçlarında bir kez daha ortaya çıkan "golcü" eksikliği yönetimi harekete geçirdi.
Trabzon'un huzuru yok
Geçen yıl yaşanan tarihi başarısızlığın ardından efsane takımı geri getirmek için yapılan değişimin şu anki durumu kafaları karıştırıyor.
G.ANTEP'İN BOŞU YOK!
İkinci etap kampı için dün Avusturya'ya uçan Kırmızı-siyahlılar, Gigi Multescu yönetiminde 9 günlük kamp boyunca 9 hazırlık maçı yapacak.
Büyüklere ortak: BURSA
Bu yıl 40. yılını kutlayacak olan Yeşil-beyazlı ekipte başkan Bilenser "Biz de şampiyonluğa ortağız. Hedefimize Beşiktaş'ı yenerek başlayacağız" dedi.
30 yıllık saltanat bitiyor!
18 Eylül'de Moskova'da düzenlenecek FILA Genel Kurulu'nda 30 yıllık başkan Milan Ercegan'ın adaylığını koymasına karşın seçilemeyeceği söyleniyor.
HAKAN ARSENAL YOLUNDA...
Milli Takım forması altında Dünya Kupası tarihinin "en hızlı golü"nü atan Hakan Şükür'e 5 İngiliz kulübü talip oldu.
21 Temmuz 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED