AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

G Ü N D E M
90 bin kelimelik
İngilizce sözlük veriyoruz

Başarılı geçen 4 kampanyanın ardından gazetemiz şimdi de tam 90 bin İngilizce kelimenin yeraldığı sözlüğü okuyucusuyla buluşturuyor.

Yeni Şafak, yaklaşan eğitim-öğretim yılını süper bir kampanya ile karşılıyor. Başarılı geçen dört kampanyanın ardından gazetemiz, şimdi de tam 90 bin İngilizce kelimenin yer aldığı İngilizce-Türkçe, Türkçe-İngilizce sözlüğü okuyucusuyla buluşturuyor. Lifetime English adlı sözlüğün tanıtımını Anadolu'yu gezerek yapan gazetemiz yönetimi, son olarak Florya Ziya Şark Sofrası'nda Marmara bölge temsilcileri ile bir araya geldi. 50'nin üzerinde temsilcinin bulunduğu toplantıya Genel Yayın Yönetmenimiz Selahattin Sadıkoğlu, İdari Koordinatör Haluk Çimen, İdari Müdür Salim Tosun ve Abone-Dağıtım Müdürü Ercan Arslan katıldı.

Büyük ilgi görecek

Toplantıda bir konuşma yapan Genel Yayın Yönetmenimiz Selahattin Sadıkoğlu, Yeni Şafak'ın doğru zamanda doğru promosyonu vermeyi ilke edindiğini belirterek, "Okulların açılış sezonu öncesi, İngilizce sözlüğün büyük ilgi göreceğinden eminiz" dedi.

Yeni Şafak'ın yayın ilkelerinin kalın çizgilerle belli olduğunu kaydeden Sadıkoğlu, "Biz herhangi bir grubun veya siyasi görüşün yayın organı değiliz" şeklinde konuştu.

  • MURAT PALAVAR, İSTANBUL



  • 25 Ağustos 2003
    Pazartesi
     
    Künye
    Temsilcilikler
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Karikatür | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED