AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
BÖYLE DÜNÜR
düşman başına

Televizyonda ilk kez ekrana gelen Çılgın Dünürler, birbirine tamamen zıt kişilikte iki babanın, çocuklarının evliliğinin eşiğinde yaşadığı macerayı komedi tadında işliyor.

Ünlü oyuncu Michael Douglas'ın başrolünde oynadığı, evlilik törenlerindeki baskı ve kaosun komedi tadında işlendiği bir film geliyor ekrana. Oldukça eğlenceli bir yapım olan Çılgın Dünürler, kızını evlendirmek üzere olan bir babanın, damadın babasıyla tanışınca alt üst olan hayatını anlatıyor.

Steve Tobias ve Jerry Peyser pek yakında çocuklarının evlenmesi vesilesiyle dünür olacaklardır. Jerry bir çocuk doktoru, Steve ise bir CIA ajanıdır. Günlük hayatı son derece düzenli ve stresten uzak seyreden Jerry'nin tersine Steve kendini hergün mermilerin önüne atmakta, jet uçakları çalmakta ve uluslararası silah kaçakçılığı yapmaktadır. Steve'in eski karısı Judy'yle ve oğlu Mark'la da bir türlü rayına oturmadığı bir ilişkisi vardır. İşte taban tabana zıt olan bu iki karakter ve yaşamlara sahip, orta yaşı tüketmekte olan bu iki adamın hayatı bir anda iç içe geçer. İkisi yaklaşan düğünü kutlamak için bir restoranda buluştuklarında Steve restoranın tuvaletinde silahlı bir çatışmaya girer. Jirry, Steve'in bu ve bunun gibi olaylardan oluşan abartılı yaşamına daha fazla katlanamayacağını anlar. Fakat kader ikisi için ağlarını örmüştür bir kez...

ÇILGIN DÜNÜRLER

Orj Adı: The In Laws Yapım Yılı: 2003 Yön: Andrew Fleming Oyn: Michael Douglas, Michael Bodnar, Vladimir Radian, Robin Tunney, albert Brooks ATV- 19.50


Din tartışmasına Diyanet İşleri Başkanı ne diyor?

Diyanet'in başına geldiği günden beri medyada fazla yer almamaya özen gösteren Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu Ters Köşe'ye konuk oluyor. Fehmi Koru ve Akif Beki'nin sorularını cevaplayacak olan Ali Bardakoğlu, Türkiye'de din eğitimi ve Kur'an kursları konusunda merak edilen konulara açıklık getirecek. Türkiye'de din eğitiminin mercek altına alınacağı programda, Kur'an kursları, İslam ve terör bağlantıları, medyada din tartışması konularına da değinilecek. İstanbul'daki terör saldırılarından sonra medyada alevlenen İslam ve terör tartışmaları konusunda herkes konuşurken, bu tartışmalardan uzak kalan Ali Bardakoğlu; "Medyadaki din tartışmalarına Diyanet niçin katılmıyor? İslam dünyası ve terör arasında kurulan bağlantı için Bardakoğlu ne diyor? Kur'an kursu konusunda neler oldu? Kur'an kursu tartışmalarında geri adım atılmasının sebebi ne? Neden gündeme göre hutbe okutuluyor? gibi soruları da cevaplayacak.
Kanal 7 / 11.45


FİLMLERDEN SEÇMELER

Casus
Orj Adı: Espion Love-Toi Yön: Yves Boisset Oyn: Lino Venture, Krystyna Janda, Michel Piccoli, Bruno Cremer, Bernard Fresson CNBC-e-16.00
Eski Fransız casusu Sebestien Grenier'in sakin hayatı, bir casusun teröristler tarafından güpegündüz sokak ortasında infaz edilmesiyle gölgelenecektir. Olay üzerine onunla temas kuran üst düzey bir yetkili Sebestien'den bir araştırma yürütmesini ister.

Top Gun
Yön: Tony Scott Oyn: Tom Cruise, Val Killmer TRT-1- 20.00
Maverick ve Goose, iki savaş pilotudur. ABD'nin ünlü 'Top Gun' eğitim merkezine giden ikili, burada dünyanın en iyi pilotlarıyla kapışmak zorunda kalır ve en iyi olmak için büyük çaba harcarlar. Maverick, hocası Charlie'ye aşık olur.

Balistik
Orj Adı: Ballistic Yapım Yılı: 2002 Yön: Wych Kaosayananda Oyn: Antonio Banderas, Lucy Liu STAR- 20.10
Jeremiah Ecks, FBI'dan ayrıldıktan sonra kendisini alkole veren eski bir ajandır. 7 yıl önce bir patlamada kaybettiği eşinin acısını üstünden atamamıştır. Bu günlerden birinde eski patronu beklenmedik bir haberle çıkagelir. Habere göre eşi patlamada ölmemiştir.

Kar Beyazı
Orj Adı: As White As In Snow Yön: Jan Troell Oyn: Amanda Ooms, Björn Granath TRT-2- 22.25
Annesinin, kardeşinin doğumunda ölmesinden sonra yalnız kalan Elsa, 22 yaşına geldiğinde ilginç bir teklif alır. Yeni uçuş okulunun ilk bayan öğrencisi olacaktır.

Görünmeyen Adam
Orj Adı: The Invisible Man Yön: James Whale Oyn: Claude Rains, Gloria Stuart STAR- 00.40
Jack Griffin adındaki profesör görünmez olmayı sağlayan bir serum keşfeder ve kendinde dener. Bu olayı tersine çevirinceye kadar, başında bandaj ve gözlüklüklerle durumunu gizlemektedir.

Cemile
Yön: Atıf Yılmaz Oyn: Hülya Koçyiğit, Murat Soydan, Ferit Şevki, Çolpan İlhan
KANAL 7 / 02.00
Osman, annesiyle birlikte geldiği İstanbul'da babasını aramaya başlar. Ancak babası müflis bir iş adamı olarak intihar edince anne-oğul beş parasız ortada kalır. Annesi Cemile pavyonda şarkı söylemeye başlar.

TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212)654 96 70 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 478 50 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 215 51 11 KANAL 6: (212) 448 90 00 atv: (212) 354 30 00 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178

 
Kıbrıs sohbeti
Hüseyin Gülerce ile Pazar Sohbeti'ne, Adalet Eski Bakanı Prof. Hikmet Sami Türk ile Emekli Büyükelçi Gündüz Aktan konuk oluyor. Kıbrıs'ta seçmen tercihinin ne anlama geldiğinin konuşulacağı programda ayrıca, Saddam Hüseyin'in yakalanmasıyla Irak'ta direnişlerin sona erip ermeyeceği konusu mercek altına alınacak.
STV / 11.30

Güldüren reklamlar
Sunuculuğunu Gülse Birsel'in yaptığı G.A.G.'ın bu haftaki bölümünde de, izleyenlerin ilgisini çekecek, komik ve renkli reklamlar yer alıyor. Gülse Birsel'in, mizahi anlatımıyla renklenen programda bu hafta; reklamlar marifetiyle "Bir Afrika kabilesine nasıl kabul edilebilirsiniz?", "Güzel bir kadın insanları nasıl etkiler?", "Zengin olmak için neden fazla uğraşmaya gerek yoktur?", "Rejim yaparken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?", "Şişmanlığın zararları nedir?", "Lunaparkın en ilginç köşesi hangisi?", "Uzaydan kim geldi?" gibi sorular yine mizahi bir dille cevaplanıyor. Atv / 23.20
Yuvaya bir kuma geldi Kan davasından kurtulma özlemiyle, Ankara'ya göç eden bir ailenin hüzünlü öyküsünü anlatan Yuvadan Bir Kuş Uçtu'nun bu bölümünde Sevgül kumayı satın alır. İbrahim, karısının bu ısrarından bıkmış, her şeyi Sevgül'e bırakmıştır. Sevgül, kuması ile kocası İbrahim'i başbaşa bırakır. Bir yandan da İbrahim'i seviyor olmanın acısı içindedir.
Trt 1 / 17.20

İşbirlikçi kaynanalar iş başında
Okus pokus dizisi Sihirli Annem'de, yeni bir misafir var. Suzan'ın annesi... O da tıpkı Dudu gibi kızını damadından ayırmak isteyen bir kayınvalidedir. Dudu ile tanışırlar ve iyi arkadaş olurlar. Kafa kafaya verip Sadık ve Avni'den kurtulmak için planlar yaparlar.
Kanal D / 19.50
21 Aralık 2003
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED