AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

G Ü N D E M
Merkez Yatırım'da 6 kişiye tutuklama kararı

İmar Bankası soruşturması kapsamında daha önce tutuklama istemi reddedilen 6 kişi hakkında, itiraz üzerine tutuklama kararı çıkarıldı.

İmar Bankası soruşturması kapsamında Şişli Cumhuriyet Savcılığı'nın, 11 kişinin tutuklanmasının reddine itirazını görüşen İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında Yavuz ve Bahattin Uzan'ın da bulunduğu 6 kişi hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkardı.

Savcılığın itirazını görüşen 5. Ağır Ceza Mahkemesi, Yavuz ve Bahattin Uzan'la Yaşar Avni Güral, Birol Çilingir, Gürol Demirkol ve Erol Hürbaş hakkında gıyabi tutuklama kararı verdi. Haklarında gıyabi tutuklama kararı çıkarılan bu kişiler, "belge ve bilgi saklamak"la suçlanıyor. Cumhuriyet Savcısı Mecit Ceylan, Yaşar Avni Güral, Suat Gusinalı, Azmi Yılmaz, Birol Çilingir, Gürol Demirkol ve Erol Hürbaş hakkında "tutuklama'', Yavuz Uzan, Hakan Uzan, Bahattin Uzan, Bilge Doğru ve Hülya Talu hakkındaki "gıyabi tutuklama'' talebinin mahkemece reddine itirazda bulunmuştu.



4 Eylül 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED