AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R
İNGİLTERE MAÇINI UNUTUN

Başarılı hoca, futbolculara, Liechtenstein maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında Cumartesi günü Liechtenstein ile deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Takım'da bütün hesaplan 3 puan üzerine yapılıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, dün futbolcularla yaptığı toplantıda oyuncularından 11 Ekim'de oynanacak İngiltere maçını unutmalarını ve cumartesi günkü maça konsantre olmalarını istedi. Liechtenstein maçını kazanarak İngiltere maçına lider olarak çıkmalarının şart olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Liechtenstein maçını kazanamadığımız takdirde İngiltere maçının bizim için bir anlamı kalmaz. o nedenle cumartesi günkü maçtan galip ayrılmak zorundayız. Rakibimizi hafife almamalıyız. Çünkü 3 yıldır aynı kadro ile mücadele eden genç bir ekip. İngiltere karşısında da çok iyi bir futbol ortaya koydular"diye konuştu.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

İsviçre'de Liechtenstein maçının hazırlıklarını sürdüren Ay-Yıldızlı ekibimiz dün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Teknik direktör Güneş idman bitiminde Tümer, Ümit Davala ve Okan'a penaltı çalıştırması dikkat çekti. Bu arada kampa dün katılan Rüştü, bugün bir basın toplantısı yapacak.

Ulusoy işbaşında

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Milli Takım oyuncularına moral vermeye çalışıyor. Özellikle Barcelona'da yedek kaleci pozisyonuna düşen Rüştü'yle yakından ilgilenen Ulusoy, milli kaleciye "Sen dünyanın en iyi kalecisisin. O formayı giydikten sonra da bir daha çıkartmazsın" diyerek destek verdi. Ulusoy diğer oyuncularla da yakından ilgileniyor.



4 Eylül 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED