AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
YÖK NASIL 'YOK' OLUR?

Taha Akyol'un sunduğu Eğrisi Doğrusu programında, üniversite öğrencilerinin yıllardır söylemleri ve eylemleri ile karşı çıktığı YÖK tartışılıyor. Programa bu hafta Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik konuk oluyor. Çelik, "Üniversitelerin üzerindeki YÖK baskısının nasıl kalkacağı ve yeni sistemin nasıl olacağı", "Üniversite giriş sınavlarında hangi değişikliklerin yapılacağı" ve "Temel eğitim ve orta öğretimde düşünülen yeni düzenlemelerin neler olacağı" gibi konuları programda değerlendiriyor.
CNN Türk / 23.05


Kampüste 'saklı ve seçkin' bir gerilim

Film, ABD'nin seçkin üniversitelerinden birindeki öğrencilerin, seçilmeleri ve ülke iktidarını etkileme gücüne sahip masonik örgüte dahil olmaları üzerine kurulu bir öykü anlatıyor. Ancak bu seferki kahramanlarımız kanlı bıçaklı, kirli iktidar oyununun içinde buluyorlar kendilerini. İçlerinden birinin babasının da yönetiminde bulunduğu ve hep okul mezunları tarafından oluşturulan tarikat, parlak vaatler aracılığıyla gençlerin gözlerini kamaştırıyor, ama bir yerden sonra hesaplar tutmuyor. Film, 'bol kanlı', 'dehşetengiz' türden olmasa da yeni bir 'kampüste gerilim' serüveni çerçevesinde biçimleniyor.

Saklı Seçilmişler

Orj Adı: The Skulls Yön: Rob Cohen Senaryo: John Pogue Oyn: Joshua Jackson, Leslie Bibb, Michael Douglas, Paul Walker Tür: Gerilim / 2000 Süre: 106 Dk.
TRT 1 / 00.15


Gülbeyaz, şimdi de balık ekmek satıyor

Başrolünü Şevval Sam'ın oynadığı sevilen dizi Gülbeyaz'ın bu haftaki bölümünde, Kadir ve Gülbeyaz'ın teknede balık ekmek satma fikri tutmuştur. Kadir ile Gülbeyaz'ı ayırmayı başaramayan Kazım'ın psikolojisi iyice bozulur.
Dışarıya karşı iyilik meleği gibi görünen Kazım, içinde büyük bir öfke ve kin biriktirmektedir. Kadir olayları birleştirdikçe Kazım'a karşı olan şüphesi de iyice artar. Kazım, annesini ikna ederek iki aileyi yemeğe davet eder. Amacı iki aileyi birbirine düşürmektir. Planladığı gibi de olur ve yemekte iki aile kavgaya tutuşur. Kadir, Kazım'ın bu sırada ortadan kaybolduğunu görür ve gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçer.
Kanal d / 22.00

 
Şakacı'dan kurtuluş yok
Çetin Çiftçioğlu'nun hazırlayıp sunduğu Şakacı'nın bu haftaki bölümünde de yine birbirinden komik şakalar var. Şakacı bu kez, sokaktaki anketörlü telefonu arıyor ve telefona bakan vatandaşlardan dünyayı kurtarmak için bazı şeyler istiyor. Programın sokak röportajlarında ise Şakacı yine vatandaşı rahat bırakmıyor.
Kanal 7 / 21.30

Mühürlü'de düğün heyecanı
Mühürlü Güller'de, Mualla ile Cemal'in düğününde tüm davetliler gelin ile damadı beklemektedir. Davetliler dağılmak üzereyken Mualla ve Cemal gelir. İstemeden de olsa artık evlidirler. Düğünde tüm Mühürlü halkı birbirine yaklaşırken, gelişen olaylar bu evliliğin problemlerini ortaya çıkarmaya başlayacaktır.
Trt 1 / 21.40

Zalim öldürmek için dönüyor
Mahsun Kırmızıgül ve Ceyda Düvenci'nin rol aldığı Zalim, son bölümüyle yaz tatiline giriyor. Dizide, oğlunu Cankat'ın elinden kurtarabilmek için Şanlı Bey'i öldürmeyi kabul eden Ayaz, Kayseri'ye dönüyor. Ayaz'ın niyetini bilmeyen Sudenaz hem şaşırıyor hem seviniyor.
Star / 21.50
6 Haziran 2003
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED