AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

G Ü N D E M

Sınava kadar dinlenin

ÖSS'ye hazırlanan öğrencilerin, son 4 günü dinlenerek geçirmelerini öneren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, "Lise sonlara bu haftayı tatil etmemizin amacı da çocukların dinlenmesiydi" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ÖSS'ye hazırlanan öğrencilerin, artık yeni bilgi edinmeye çalışmamaları gerektiğini belirterek, haftayı dinlenerek geçirmelerini önerdi. Çelik, lise son sınıf öğrencilerine son haftayı bu amaçla tatil ettiklerini söyledi.

Çelik, Etimesgut Halk Eğitimi Merkezi binasını hizmete açtı ve kursiyerlerin eski binada gerçekleştirdiği çalışmalardan oluşan sergiyi gezdi. Çelik, açılış töreninde bir de konuşma yaparak "hayırlı olsun" temennisiyle kurdeleyi kesti. Çelik'e, TBMM Başkanvekili Yılmaz Ateş, AK Parti Ankara Milletvekili Remziye Öztoprak da eşlik etti. Çelik ve beraberindekiler, 16 Nisan 2003'de fiilen eğitime başlanan binadaki atölyeleri gezdiler.

Bakandan öğrencilere: Telaş yapmayın

Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Çelik, ÖSS'ye girecek öğrencilere, son haftayı yeni bilgiler edinme telaşıyla geçirmemelerini, dinlenmelerini önerdi. "Lise son sınıf öğrencilerine tatil yapmamızın esprisi de budur" diyen Çelik, dershanelere de seslenerek, okulların tatil olmasından faydalanarak "öğrencilere doping yapmamalarını" istedi.



11 Haziran 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED