|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evin beyi olta ile balık avlamaya gitmişti. Geç vakitte eve geldi. Kocaman paketi masanın üzerine koyarken gururla: -Av bereketli geçti, bak bugünkü kısmetimiz! Karısı paketi açtı ve şaşırarak bağırdı: -Denizden soyulmuş tavuk çıktığını bilmiyordum bey! Gittiğin markette kasap herhalde dalgınlıkla tavuk sarmış! dedi.
Doğrusu bu ya
Hakim hırsızlıktan yargılanan tutukluya sordu: -Pazar günü Külyutmazlar Apartmanı'nı sen mi soydun? Sanık bunu duyunca ağlamaklı bir sesle: -Vallahi iftira hakim bey! Ben pazar günü başka bir apartmanda çalışıyordum! Takdir edersiniz ki aynı anda iki apartmanda birden bulunmam mümkün değil efendim! Uçak
Ahmet Ali'ye: -Öyle yüksekten uçan bir uçak gördüm ki küçüçük bir kuş gibi görünüyordu. Ali hiç bu sözün altında kalır mı; -O da birşey mi, benim gördüğüm u -çak o kadar yüksekten uçuyordu ki hiç görünmüyordu.
Muzip bilmeceler
Atların eşlerine ne isim verilir?
Una kan bulaşırsa ne olur?
Kıpkırmızı rengi olan etlere ne denir?
Rengi beyaz olan paslara ne denir?
DUVAR YAZILARI Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır... Mesela ben tuzlu ayran yapar öyle içerim tamam mı.
|
|
|
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv Bilişim | Dizi | Röportaj | Karikatür | Çocuk |
© ALL RIGHTS RESERVED |