AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

EMRE'nin son durağı KARTAL

Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Emre Aşık, "Çok mutluyum" dedi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, üçüncü resmi imzayı Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Emre Aşık'a attırdı. Emre, Akaretler'deki kulüp binasında, kulüp İkinci Başkanı Hüsnü Güreli ve Asbaşkan Yıldırım Demirören'in katıldığı törenle, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kombine bilete hücum

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeyi planlayan Fenerbahçe'de, gelecek sezonun kombine bilet satışlarına da başladı. Dün satışa çıkan kombine biletlerde VIP'lerin bitmek üzere olduğu bildirildi. 2003-2004 sezonu kombine kartlarının, dünden itibaren Maraton Tribünü'nün altındaki gişelerde satışa sunulduğu bildirildi.

Şampiyonluk yaşamaya geldim

İkinci başkan Hüsnü Güreli ve asbaşkan Yıldırım Demirören'in hazır bulunduğu törende Emre Aşık 3 yıllık anlaşmaya imza attı. Beşiktaş'ta da şampiyonluklar yaşamak istediğini belirten Emre, "Başarılı olmak için geldim. Futbol hayatımı Beşiktaş'ta noktalamak istiyorum" dedi.



21 Haziran 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED