AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

E K O N O M İ
Krize bir milyonluk çözüm

Açtığı alışveriş merkezinde mutfak eşyasından makyaj malzemesine kadar herşeyi bir milyona satan Cemil Kırali gördükleri ilgiden memnun olduklarını söylüyor.

Alımgücü düşük insanların yüzünü güldürmek amacıyla açılan ve toplu iğneden iç çamaşıra, mutfak eşyasından makyaj malzemesine kadar her türlü ürünün birer milyona satıldığı ucuzluk merketlerinin fikir babalarından olan esnaf Cemil Kırali, gördükleri ilgiden oldukça memnun.

Halkın yoğun ilgi gösteridği bu alışverişlerin ilkini Gaziosmanpaşa semtinde, ikincisini ise geçtiğimiz günlerde Bayrampaşa'da açan Kırali, Ecevit döneminde yaşanan ekonomik kriz yüzünden iflas eden esnaflardan olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Bu alışveriş merkezlerini yaşanan ekonomik krizden sonra tepki olsun diye açtım. Tepkimi ortaya koymak için de dükkanların adını 'İnadına' koydum."

Herşeyin bir milyona satıldığı işyerine akın eden insanlar evdeki eksikleri gidermek amacıyla ellerindeki alışveriş sepetini dolduruyorlar.

Ürünlerin kimisinin yerli kimisinin ise ithal olduğunu söyleyen Kırali, ürünlerin ucuz olmasının sebebini imalattan halka yönelik çalışmalarıyla açıklıyor.

  • AYŞE OLGUN / İSTANBUL



  • 26 Kasım 2003
    Çarşamba
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Karikatür | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED