AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

H A Y A T
King Kong'un dönüşü

Yönetmen Peter Jackson, "King Kong"u yeniden çekmeye hazırlanıyor. Jackson, "Filmi izlediğimde 9 yaşındaydım ve günümüze uyarlamayı hayal ediyordum" dedi.

"Yüzüklerin Efendisi" filminin yönetmeni Yeni Zelandalı Peter Jackson'ın, ünlü klasik film "King Kong"u yeniden çekeceği bildirdi. Jackson, yayımladığı bildiride, "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesini tamamladıktan sonra, bu filmi çekmeyi tasarladığını belirterek, "Filmler çekiyorum, çünkü 'King Kong' filmini izlediğimde henüz 9 yaşındaydım ve bu klasiği günümüze uyarlamayı hayal ediyordum" dedi. "King Kong"un yeni uyarlamasının Yeni Zelanda'da çekileceği ve 2005 yılında vizyona gireceği kaydedildi.

2005'TE VİZYONA GİRECEK

Bir dönemin efsane filmi olan King Kong, "Yüzüklerin Efendisi" filminin yönetmeni Peter Jackson'un uyarlamasıyla yeniden beyazperdeye yansıyacak. Yeni Zelanda'da çekilecek filmin 2005 yılında vizyona girmesi planlanıyor.



1 Nisan 2003
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED