AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

G Ü N D E M
Aydın Doğan'ın kızı dünyaevine girdi

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'ın kızı Begüm Doğan, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ersin Faralyalı'nın oğlu Ahmet Faralyalı ile dünyaevine girdi.

  • MEHMET KÖPÜKLÜ-İSTANBUL
    Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan ve Sema Doğan'ın kızı Begüm Doğan ile eski Enerji Bakanı Ersin Faralyalı ve Sevinç Eser'in oğlu Ahmet Faralyalı dünyaevine girdi. Aydın Doğan'ın Çamlıca'daki evinde yapılan düğüne, her iki ailenin yakın çevresi katıldı.

    Begüm Doğan ve Ahmet Faralyalı'nın düğünleri, için dün davetliler Aydın Doğan'ın Çamlıca'daki köşküne geldiler. Saat 19.00'dan itibaren düğüne gelen davetliler, Doğan Holding'e bağlı görevliler karşılardı.

    İş, sanat ve magazin dünyasının bir araya geldiği düğünü Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır kıyarken gelin ve damadın şahitliğini İnan Kıraç ve Candaş Tekeli yaptı. Basın mensuplarının alınmadığı düğün, geç vakitlere kadar sürdü.

    Gelin stratejik danışman

    Begüm Doğan, London School of Economics'te felsefe ve ekonomi eğitimi yaptı. Eğitimini tamamladıktan sonra bir yıl New York'ta Arthur Andersen şirketinde görev aldı. Daha sonra Londra'da dünyanın önde gelen stratejik danışmanlık şirketlerinden Monitor and Company'de çalıştı.

    Türkiye'ye dönerek Doğan Yayın Holding'de kısa süre icra kurulu üyeliği görevinde bulunan Begüm Doğan, dört yıllık çalışma hayatından sonra, eğitimine devam etme kararı alarak Stanford Üniversitesi'nde işletme masteri (MBA) programına başladı. Begüm Doğan geçen haziran ayında masterini tamamlayarak mezun oldu.

    Begüm Doğan önümüzdeki dönemde Doğan Holding'in yurt dışı yatırımlarıyla ilgilenecek.

    Damat bankacı

    İzmir'de doğan Ahmet Faralyalı ise orta eğitimini Saint Benoit Lisesi'nde yaptı. Daha sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek, UCLA'da (Kaliforniya Üniversitesi) matematik ve ekonomi eğitimi aldı.

    Eğitimini izleyen beş yıl boyunca, önce New York'ta Lechman Brothers şirketinde çalıştı, daha sonra Londra'da yatırım bankacılığı ve risk sermayesi yöneticiliği yaptı.

    Beş yıllık iş tecrübesinden sonra Ahmet Faralyalı da, Begüm Doğan gibi Stanford Üniversitesi'ne girerek işletme masteri programına başladı. Ahmet Faralyalı gelecek haziran ayında masterini tamamladıktan sonra finans sektöründe çalışacak.



  • 8 Ağustos 2004
    Pazar
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED