AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R
TRABZON'A SÜPER SKOR

Ligin yeni ekibi Kayserispor, güçlü rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Bordo-Mavili ekipte siyahi oyuncunun gol şovu takımı ateşledi. Karadeniz ekibi bu galibiyetle taraftarını sevindirdi.

Geçtiğimiz sezonun flaş takımı Trabzonspor, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Kayserispor'u bozguna uğrattı: 0-3. Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda emin adımlarla ilerleyen Karadeniz ekibi, Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında Kayserispor'u Yattara (2) ve Fatih'in golleriyle mağlup etti. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayserispor ise kendi sahasında Trabzonspor'a mağlup olarak sezona kötü bir başlangıç yaptı. Trabzonspor galibiyete 19 ve 79. dakikalarda Yattara ve 73. dakikada kaptan Fatih'ten geldi. Kayserispor'da Balili'nin bir şutu direkten döndü.

Doğan: Önemli olan kazanmaktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan sıcak havaya rağmen maçtan 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Lige iyi başlamalarının çok önemli olduğunu belirten Doğan, "3 gün önce çok önemli bir maç oynadık. Çok iyi bir oyun beklemiyordum. Trabzonspor'un oyunu bu değil. Fakat gol yollarında etkili olduk, 3 puanla döndük" dedi.

Süper Lig'de bugün

Galatasaray-Konyaspor
Saat: 19.00, Stad: A.Sami Yen, Hakem: Cem Papila

Samsunspor-Ankaragücü
Saat: 19.00, Stad: 19 Mayıs, Hakem: Fırat Aydınus

İstanbulspor-Diyarbakır
Saat: 17.00, Stad: Güngören Bld., Hakem: Vedat Yüksel

Akçaabat Sebat-B.B.Ankara
Saat: 17.00, Stad: Erzurum C.Gürsel, Hakem: M.Aydoğan



8 Ağustos 2004
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED