T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 3 ARALIK 2005 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ekranda gerilim de var maceralı romantizm de

Gerilim ve aksiyondan hoşlanan seyirciye hoş vakit geçirtecek Havada İntikam ve zıt karakterli iki insanın evliliğini hem trajik, hem komik yönlerine vurgu yaparak anlatan Pete ve Tilly, günün seyredeğer iki filmi.

Haftasonu ekranında sinemasever izleyicileri bugün, aksiyon ve gerilimden hoşlananlar için Kanal 7'de yayınlanacak Havada İntikam ve romantik-komedi tarzını tercih edenler için Pete ve Tilly adlı başarılı yapımlar bekliyor.

CNBC-e ekranlarına gelen ve evlilik, insan ilişkileri gibi konularda ilgi çekici sözler söyleyen Pete and Tilly, bu filmden yıllar sonra 1998'de de Ölümden Sonra Aşk (Love and Death) adlı film için biraraya gelecek olan Walter Matthau ve Carol Burnett birlikte oynuyor. Hollywood'ın kara listesine aktör olarak girip yönetmen olarak çıkan Martin Ritt'in filme aldığı Pete ve Tilly, Peter DeVries'in "Witch's Milk"ten filme alınan bir edebiyat uyarlaması. Filmin iki kahramanı ise orta yaşlarındayken tanışıyor. Sürekli espriler yapan ve hayatı bir oyun gibi gören Pete adlı adam ile duygularını baskı altında tutmaya alışmış olan 'kız kurusu' Tille, önce hiç anlaşamayacak ve birbirlerinden nefret etme noktasına geleceklerdir. Ancak daha sonra tesadüfi karşılaşmaların da etkisiyle, ilişkileri ilerleyen ve dostluğa dönüşen ikilinin dostlukları aşka dönüşür ve evlenirler. Yönetmen Martin Ritt filmde, bu evliliğin komik ve trajik anlarla dolu 11 yılının hikayesini anlatıyor. İnsan ilişkileri ve evlilik üzerine büyük sözler etmekten özellikle kaçındığı için benzerlerinden ayrılıyor ve bu iddiasız yönüyle iddialı olmayı başarıyor. Pete and Tilly türün meraklılarını memnun edecek bir yapım.

PETE VE TİLLİE

Orijinal Adı: Pete and Tillie Yön: Martin Ritt Oyn: Walter Matthau, Carol Burnett, Geraldine Page, Barry Nelson, Rene Auberjonois Yapım Yılı: 1972
Cnbc-e / 19.00


206 etnik grubun ülkesi Kamerun'dan sevgilerle

Dünyayı dolaşan Ayna ekibi bu hafta Kamerun'da. İlk olarak Başkent Yaunde'ye giden Ayna ekibi, Kamerun usulü pastırmaların, tropikal meyvelerin, kurutulmuş deniz mahsullerinin satıldığı pazara uğruyor. Programda ayrıca, 206 farklı etnik grubun yaşadığı ülkede düzenlenen festivalden görüntüler ekrana geliyor.
SAMANYOLU / 23.10


Şahan çıkabilir, sizi deli edebilir

Daha önce benzeri denenmemiş antimedya skeç şov Dikkat Şahan Çıkabilir'de, renkli tiplemelere yenileri ekleniyor. Şarkıcı Özgün'ün konuk olacağı programda bu akşam, televizyonların tek ve rakipsiz enkırmeni Engin Jurnal , Anne Ben Manyak Oldum Evi'nde yaşananlar, İhsan'la Elli Kuruş'un yeni maceraları, yerli dizi Aşk Dalaşı'ndaki gelişmeler ekrana geliyor.
ATV / 23.45


Şoray alışverişte

Şoray Uzun'un sunduğu Şoray Uzun Yolda programı bu akşam, Afyon düğünü ve İzmir zanaatkarlarını ekrana getiriyor. Sandıklı'da katıldığı düğünün ardından Ödemiş'e giden Şoray Uzun programda Türkiye'de başka örneği olmayan çeyiz pazarını geziyor.
KANAL 7 / 21.45


Patatesteki kanser

Güven İslamoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Her Evde 1 Haber Var programında ise, patatesteki kanserden kurtulamayan köylüye alternatif tarım ürünlerini tanıştıran turizmci Osman Yüksel'in macerası var.
Cnn Türk / 21.00


ÇAPKIN
Alev pas vermiyor Çapkın, şüpheleniyor

Başrollerini Okan Yalabık ve Özlem Conker'in paylaştığı dizide, Çapkın'ın Alev'i ikna çabaları boşa gidince, onu kıskandırmaya karar verir. Daha önce kandırdığı kızları 'nişanlım' diye teker teker Alev'in karşısına çıkarır ancak bunlar Alev'e vız gelir. Çapkın ise yakışıklılığından şüphe etmeye başlar.
SHOW TV / 20.00


AFFET BENİ
Aylin ve Suzan plan yapıyor

Başrollerini üstlendiği dizide, Sevtap Çapan ve Aslı Sevimli'nin oynadığı dizide, Aylin ve Suzan Piraye'ye göz dağı vermek için plan kurmaya devam ediyor. Sinan ise, Mevlevihane'de fenalık geçiriyor. KANAL 7/ 19.45


SONRADAN GÖRME
Ameliyat başarılı Levent heyecanlı

Başrollerini Metin Şentürk ve Asuman Krause'nin üstlendiği dizide, Levent'in ameliyatı başarılı geçmiştir. Yapılması gereken, yedi günlük sürenin dolmasını beklemektir. Pelin ise Levent'in Zeynep'le yakınlığından rahatsız olmaktadır.
ATV / 20:00


İntikam soğuk yenen yemektir

Atlantic Havayolları'na ait uçak Washington'dan Los Angeles'e doğru yol almaktadır. Yolculardan biri antiterör konferansına katılmak üzere Los Angeles'e giden Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı'dır. Bütün kariyeri Konsey Başkanı tarafından mahvedilen, itibarı zedelenmiş Albay John Sykes da, ondan intikam almak için uçakta yerini almıştır. Sykes'la birkaç adamı da uçakta hazır beklemektedir. Sykes ve adamları harekete geçerek uçaktaki bütün yolcuları rehin alırlar. Havada ölümcül bir mücadele başlar.

HAVADA İNTİKAM

(Air Rage) Yön: Ed Raymond Oyn: Ice-T, Cyril O'Reilly, Kim Oja, Alex Cord, Steve Hynter, Gil Gerard, Glynn Thurman Chick Venerra
KANAL 7 / 23.30


Shiloh 2
Sahibinden kötü muamele gören bir avcı köpeği yolda genç Marty Preston ile karşılaşır ve Marty'i evine kadar takip eder. Sevimli köpekle duygusal bir bağ kuran Marty, babasının itirazına rağmen köpeğe bakmaya başlar.
Orijinal Adı: Shiloh 2 Yön: Dale Rosenbloom Oyn: Mıchael Morıarty, Blake Heron, Scott Wılson, Rod Steıger
KANAL 7 / 16.30

Paris Uyanıyor
Sinema ve Edebiyat kuşağında ekrana getirilen Paris Uyanıyor adlı filmde, 19 yaşındaki Adrian'ın ilginç macerası anlatılıyor. Adrian 6 ay süren yolculuğunun sonunda, 4 yıldır görmediği babasının evine gider. Burada babasının yaşadığı genç kız Louis ile tanışır.
Orijinal Adı: Paris S'Eveille Yön: Olivier Assayas Oyn: Thomas Langmann, Martin Lamotte Türü: Romantik/Dram
TRT 2 / 20.05

Sıradan Hayat
Kendisine kötü davranan kocasını terk eden Marianne içine kapanık sessiz bir kadındır. 18 yıl önce terk ettiği ailesine dönen Darly ise garsonluk yaparak hayatını kazanan eski bir oyuncudur. Birlikte Alaska'ya doğru yola çıkan iki kadın yolda farklı insanlar, ilginç olaylarla karşılacaklar ve dost olacaklardır.
Orjinal Adı: Leaving Normal Yön: Edward Zwick Oyn: Meg Tilly, Christine Lahti, Patrika Darbo, Lenny von Dohlen
Cnbc-e / 21.00

Geçmişten Gelen Yabancı
Katherine, iki çocuğu ile sakin Elm Creek kasabasına taşınır. Bir süre sonra, Pamala Martin boğularak öldürülür. Polis, kasabanın tek evsizi Eddie'den şüphelenir. Eddie de kaza sonucu ölünce şüpheler bu defa, Katherine'in evinde çalışan ve tesisat işlerini yapan yabancıya yönelir.
Orijinal Adı: Stranger In Town Yön: Stuart Margolin Oyn: Harry Hamlin, Rebecca Johnston, Shaun Johnston
TV8 / 23.30

Murphy Kanunları 1
Paravan iş olarak cenaze levazımatçılığı yapan Terry Hatcher, aslında elmas ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan büyük bir şebekenin başıdır.
Orijinal Adı: Murphy's Law Oyn: James Nesbitt, Claudia Harrison
TRT 1 / 23.50


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
TGRT: İst. (212) 454 56 00      Ank. (312) 441 34 00
KANAL 7: (212) 612 90 90       STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85   FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00     STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11       atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01      tv8: (212) 288 51 52
CNBC-e: (212) 335 00 00         NTV: (212) 335 00 00
KANAL A: (312) 318 69 70       RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi