T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 20 ARALIK 2005 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Hakkımızı yedirmeyiz

Trabzonspor'un yeni başkanı Nuri Albayrak, kendilerine güvenenleri mahçup etmeyeceklerini belirterek, "Beklentileri karşılamak için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

Trabzonspor'un önceki gün yapılan seçimli olağan mali genel kurulunda başkanlığa seçilen Nuri Albayrak, Trabzonspor camiası ve delegelerin kendilerine güvendiğini ve onları mahçup etmeyeceklerini söyledi. Yönetim olarak her platformda Trabzonspor'un haklarını savunacaklarını belirten Albayrak, "Kimsenin hakkını yemeyiz, hakkımızı da yedirtmeyiz. Trabzonspor'un hakkını her platformda güçlü savunacağız. Federasyonla ilişkilerimiz iyi. Trabzonspor, kurum kimliğine kavuşmuş bir kulüptür. Biz yapılan doğru bütün projeleri devam ettireceğiz. Eksik olanları da tamamlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

GEREKENİ YAPACAĞIZ

Trabzon taraftarının 22 yıldır şampiyonluğa hasret kaldığını, bu nedenle güçlü bir yönetim için delegelerin kendilerini tercih ettiğini dile getiren başkan Albayrak, "Beklentilerin farkındayız. Taraftarımız 22 yıldır başarıya susadı. Bu beklentileri karşılamak için tüm gücümüzle çalışacağız" diye konuştu. Verdiği yıldız oyuncu sözünün de arkasında durduğuna dikkat çeken Albayrak, "Hocanın onay vereceği ve Trabzon'a uyum sağlayacağına inandığımız oyuncu transfer edeceğiz. Önce kısa sonra uzun vadede Trabzonspor'un başarısı için çalışacağız'' diye konuştu.

HOCAMIZA GÜVENİYORUZ

Teknik direktör Halilhodziç ile adaylığı döneminde görüştüğünü, ancak sorunlar nedeniyle o zaman Boşnak hocanın sıkıntılı olduğunu gözlemlediğini vurgulayan Albayrak, "Halilhodziç, güven verici bir hoca. Dünyada tanınan kariyeri belli bir teknik direktör. Ben takımın başında kalmasından yanayım" ifadelerini kullandı. Albayrak, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Halilhodziç ile devam edip etmeyecekleri konusunda konuşmanın erken olduğunu vurgulayarak, sezon sonunda karar vereceklerini söyledi.

DEVAMLILIK ESASTIR

Kurumlarda devamlılığın esas olduğunu anlatan Albayrak, geçmiş yönetimin başlattığı Avni Aker Projesini devam ettireceklerini belirterek, "Avni Aker Projesi, GSGM'de belli bir yere gelmiş durumda. Biz de bunu devam ettireceğiz" dedi. Kulübün maddi durumunun çok kötü olmadığı belirten Albayrak, bu konuda kendilerine bir ihtiyaç duyulması halinde maddi destekten kaçınmayacaklarını belirtti. Albayrak, Federasyon Başkanlığı seçimlerinde ise, Mehmet Ali Yılmaz'ın aday olması durumunda şahsının onu destekleyeceğini de dile getirdi.

  • Kamil ANAHAR

    'Gökdeniz'in borcu var'

    Yıldız futbolcunun ikinci yarıda çalışarak borcunu ödemesi gerektiğini belirten başkan Albayrak, Fatih ve Hüseyin'e gelen teklifler için de "Kararı hoca verir" dedi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, bahis oynadığı gerekçesiyle Tahkim Kurulu tarafından 6 ay sahalardan men cezası alan Gökdeniz'in Trabzonspor'a borcunun olduğunu söyledi. Milli futbolcunun ikinci yarıda çok çalışarak bu borcu ödemesi gerektiğini vurgulayan başkan Albayrak, "Biz insan çalıştırıyoruz. Yaşayan insanlar hata yapar. Hataları yapmak insanlara, hatayı affetmek büyüklere mahsustur" diye konuştu. Albayrak, Beşiktaş maçında İngiltere'nin Wigan kulübü yetkililerinin izlediği Fatih ve Hüseyin'e gelen teklif konusunda ise "Teklif gelmesi önemli. Ancak bu sadece yönetimin vereceği bir karar değil. Hocanın kararı da önemli. Yerine futbolcu koyduktan sonra bizim için problem değil" açıklamasında bulundu.

    AİLEDEN TAM DESTEK

    Başkan Nuri Albayrak, adaylığını koymak için ailesinin onayını aldığını belirterek, daha sonra Trabzon'da vali, belediye başkanı, ticaret odası başkanı ve delegelerle görüşerek kararını verdiğini söyledi. Başkan Nuri Albayrak'ı (soldan sağa) kardeşi Kazım Albayrak, Bayram Albayrak, ağabeyi Ahmet Albayrak ve kardeşi Muzaffer Albayrak ilk tebrik edenler arasındaydı.

    Wigan'ın Fatih için karar haftası

    Trabzonspor kaptanı Fatih Tekke'yi sezon başından bu yana yakın takibe alan İngiliz Kulübü Wigan Athletic, kesin kararını cuma günü verecek. Kulüp Başkanı David Whelan, "Beşiktaş-Trabzon maçı izledik. Kötü saha koşulları nedeniyle sağlıklı bir şey söylemek zor. Ancak Fatih'i yakından tanıyoruz, bu konuda arkadaşlarımızla oturup konuşacak ve değerlendireceğiz. Bu hafta kararı vereceğiz" diye konuştu.

    Celalettin'in durumu kritik

    Devreyi Beşiktaş galibiyetiyle tamamlayan Trabzonspor, Türkiye Kupası'ndaki F. Karagümrük maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Halilhodziç yönetimindeki çalışmada futbolcular neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Belinde ağrı olan Fatih ile sağ arka adalesinde sertleşme bulunan Celalettin idmana katılmadı. MR'ı çekilen Celalettin'in kupa maçında oynaması şüpheli, MR'ı çekilen diğer oyuncu Hüseyin ise maç kadrosunda yer alacak.

    Halilhodziç'e 3.5 milyon avro

    Paris İş Mahkemesi, Paris Saint Germain yönetiminin, Vahid Halilhodziç'e 3.5 milyon Avro tazminat ödemesini kararlaştırdı. Mahkeme, PSG'nin, Halilhodziç'in iş sözleşmesini "usulsüz bir biçimde'' iptal ettiği gerekçesiyle, bu cezanın ödenmesini kararlaştırdı. Halilhodziç, PSG'den 9 milyon avro tazminat talep etmişti. Karara tepki gösteren PSG'nin avukatı Van Gaven, "Bunu anlamakta güçlük çekiyorum'' dedi.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi