AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
Y A Z A R L A R
CiNNeTürk geçirdim!

CNNTürk'te dün Cem Boyner'in resim sergisi ekrana getirildi. Pardon getirilecek gibi oldu ama getirilmedi... Kafanız karıştı biliyorum. İzah edeyim. Kızımız sergi salonunda bir iskemleye oturmuş, karşısında da Cem Boyner... Duvarlar, Cem Boyner'in çektiği fotoğraflarla dolu. Ancak ekranda hep Cem Boyner var, fotoğraflar arkasında ve uzak kalıyor, seçemiyoruz. Cem Bey bacak bacak üstüne atmış, konuşuyor da konuşuyor. Sonra araya spiker kızımız girip saz çalıyor. Yahu getirin şu fotoğrafları ekrana diye bağıracak oluyorum. Geliyor iki tane fotoğraf. Ama beş saniye... Gerisi lak lak.. Tam beş dakika işadamının fotoğraf sergisinde, beyefendinin nasıl bacak bacak üstüne attığını izledik, bir de spikerimizin mimiklerini ezberledik. Öfkeden CiNNeTürk geçicerecektim neredeyse... Dayanamadım, zap yapıp kaçtım. Haftaya fotoğrafları ekrana getireceklerse, bir mail atsınlar da izleyelim.

Star Haber'in PSV maçından sonra attığı bir başlık çok hoşuma gitti, aklıma gelmişken yazayım;

"AB'ye karşı FB" ...

Show TV'den yönetmen arkadaşımız Caner Erdem.. Bana cumartesi akşamı ekranda yayınlanan ve senin yönettiğin KickBox Şampiyonası'nın davetiyesini gönderecektin. Hâlâ gelmedi. Bekliyorum! Ne oldu bitti mi patada kütede?..

Perşembe Akşamı Kanal D'de Kurtlar Vadisi başlıyor. Show TV'de tam karşısına Can'lı Hayat'ı koydu. Kanal D, programın fragmanını yayınlıyor ama yayın saatini yazmıyor. Gizliyor başlama saatini. Çünkü stratejik hesaplar var, Show TV'ye karşı. Can'lı Hayat'ta da Petek Dinçöz'ün sırları ekrana gelecek. Tanıtım fragmanında üç harflilerden, muskalardan bahsediliyor. İlginç bir perşembe savaşı yaşanıyor iki kanal arasında. Kurtlar mı, sırlar mı?.. Göreceğiz.

Geçen hafta ATV'de ekrana çıkan Şahan'ı eleştirmiştim, tekrara düşüp, bayat espriler yapıyor diye. Pazar akşamı çok farklıydı Şahan. Dr. Stress olarak tanıdığımız Nedim Saban'ı mükemmel oynadı. Müzik ruhun gıdasıysa ve müzik de marketlerde satılıyorsa diye başladı söze... O halde bozuk gıda satan marketleri basan Uğur Dündar niye ruhun gıdası olduğu iddia edilen müziğin marketlerini basmıyor diye sordu. İşte böyle Şahan...

Şahan Ali Kırca'nın da odasını bastı. Skecinde onu da oynattı. Ali Kırca daha önce Kurşun Yarası adlı dizide de oynamıştı. Ve türkü kasedi de çıkarmıştı. Bir tek podyum kaldı çıkmadığı. Yakında onu defilelerde de görürüz gibime geliyor.

Hakan Ural'ı izledim ekranda. Dizide oynayıp kendini Holywood sanatçısı görenler var diyor. Yerden yere vuruyor dizi oyuncularını. Holywood Türkiye'deki dizi oyuncuları gelse de bizi kurtarsa diye bekliyormuş dört gözle... Hakan dalga geçiyor... Ve haklı da. Yeni yayın döneminde 300-400 milyara yapılıp da ilk otuza giremeyen, yani çöp kamyonu bekleyen diziler var.

Parmak İzi'nin son bölümünde Semra kaynananın oğlu Ata dosyası vardı. Ölümün ardındaki tüm sırlar aralanıyor diye giriş yaptılar programa. Ancak gazetelerde çıkan haberleri toplayıp, canlandırma yapmışlar. Yani aralanan hiçbir sır yoktu. "Sır" ile herkesin yediği mıSIR'ı karıştırıyorlar yapımcılar. Her halde kıSIR vaziyetteler.


3 Ekim 2005
Pazartesi
 
BEKİR HAZAR


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED