AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Yine aslan kesildi

Perşembe günü UEFA Kupası'ndan elenerek sarsılan Cimbom, Trabzon'a tek devrede fark attı. G.Saray, Hakan, Heinz, Ümit ve Necati'yle coşarken, Mehmet Yılmaz Trabzon'a teselli olamadı.

21 DAKİKADA 5 GOL

TROMSÖ şokunu üzerinden atmaya çalışan Galatasaray, taraftarlarının fazla ilgi göstermidiği maçta Trabzonspor engelini kolay geçti. İki takım açasından da büyük önem taşıyan maçı farklı kazanan sarı-kırmızılar, liderlik koltuğundaki yerini de korudu. Son maçlardaki performansıyla sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor ise Galatasaray mağlubiyetiyle gelecek için de kötü sinyaller verdi. Cimbom, farklı galibiyete ilk yarıda 18 dakika içinde bulduğu golle ulaştı.

PERDEYİ HAKAN AÇTI

Galatasaray zor gibi görünen Trabzonspor maçında gol perdesini 21. dakikada suskun golcüsüyle açtı: 1-0. 23. dakikada Heinz, sarı-kırmızılı ekibi rahatlatan golü attı: 2-0. 28. dakikada Ümit Karan'ın nefis golüyle Galatasaray 3-0 öne geçti. 38. dakikada Necati Ateş, Galatasaray'ı farka taşıyan isim oldu. Trabzonspor, 41. dakikada Mehmet Yılmaz'ın golüyle farkı 3'e indirdi. Bu sonuçla G.Saray ligde 8 maçta 7. galibiyetini aldı.

Protesto mu korku mu?

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Konya-Fenerbahçe maçındaki hakem skandalını protesto etmek için dünkü maça gelmediğini açıkladı. Ancak tribünlerdeki bir iddiaya göre ise Özhan Canaydın, taraftarın Tromsö maçındaki yoğun tepkisinin sürmesinden endişe ettiği için bu yolu seçti.

G.Saraylı küstü Trabzonlu patladı

GalatasaraylI taraftarlar, UEFA Kupası'na 1. turda veda eden takımlarına küserken bordo-mavili taraftarlar ise Trabzonspor yönetimini istifaya çağırdı. İki takımında taraftarların ilgi göstermediği Trabzonspor maçını yaklaşık 12 bin taraftar izledi.

Hakan ve Heinz golle tanıştı

Trabzonspor maçında Hakan 10 hafta, Heinz ise ilk kez sarı-kırmızılı forma altında gol attılar. Tromsö maçında uzun bir aradan sonra gol atan Hakan, ligde de dün Trabzonspor'a attığı golle bu hasretine son verdi. Çek futbolcu ise Trabzonspor maçında takımının 2. golünü atarak farklı galibiyetle katkı yaptı.

Başkan Aktuğ: Koşmayan gider

Başkan Atay Aktuğ, futbolculara sert çıktı. Aktuğ, takımda mücadele etmeyen ve koşmayan hiçbir oyuncuyu tutmayacaklarını açıkladı.

Galibiyeti küçümsemeyin

Gerets, Tromsö maçı sonrasında geçen yılın lig ikincisi Trabzonspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

'İYİ SONUÇ ALDIK'

Gerets, Trabzonspor maçında alınan galibiyetin küçümsenmeyecek bir sonuç olduğunu söyledi. Futbolcuların ortaya koyduğu performanstan memnun kalan Gerets, destek veren taraftarlara da teşekkür etti.

KART SIKINTISI

Oyuncuların gördükleri kartlardan rahatsız olduğunu vurgulayan Belçikalı teknik adam, "Şimdilik tek gözümü kapatıyorum. Önlemlerini alacağız" diye konuştu.

F.Bahçe'ye taş attı

Gerets, Fenerbahçe'nin Konyaspor galibiyeti için "Umarım sezon sonunda şampiyonluğu etkilemez" dedi.

Trabzon hazır değil

Vahid Halilhodziç, Trabzonspor'un G.Saray maçında aldığı sonuca morali bozuldu. Boşnak hoca, maçtan sonra Trabzonspor'un hazır olmadığını söyledi. Trabzonspor'un 8 aylık anlaşmaya vardığı Vahid Halilhodziç, dünkü Galatasaray maçında bol bol not tuttu.



3 Ekim 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED