AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Kartal kanatlandı

Seri yenilgilerle bunalıma giren Beşiktaş, UEFA Kupası'nda tur atlayarak çaktığı kıvılcımı İnönü'de 'umut alevine' çevirdi. Sergen, Youla ve Ailton'un gollerine, Samsun Adnan ve Kais'le karşılık verdi.

Sergen Yalçın görevini yaptı

BEŞİKTAŞ'ın tartışılan yıldızı Sergen, Samsunspor maçında muhteşem bir gole imza attı. Maçın 18. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü atan yıldız oyuncu 49. dakikada yerini Tümer'e bıraktı. Sergen bu sezon 2. serbest vuruş golünü attı.

Youla gollerini seriye bağladı

LİGDE son 7 haftada gol atamadığı için eleştirilen Youla, seriye taktı. Malmö maçında iki gol atan Gineli futbolcu, Samsun maçında da takımının ikinci golünü attı. Sezon başından bu yana suskun kalan Youla, ligde de ilk gölünü attı.

Federasyon ve MHK'ye tepki

Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesinde Futbol Federasyonu ve hakemlere büyük tepki gösterdi. Maç öncesi hakemlerin ısınmak için sahaya çıkmasıyla birlikte taraftarlar, federasyon ve hakemler aleyhine küfürlü tezahürat yaptılar.

Ali Güneş kart cezalısı

Beşiktaş'ta Samsunspor maçında sarı kart gören Ali Güneş, cezalı duruma düştü. Ligen 8. haftasında 4. sarı kartını gören Ali Güneş, siyah-beyazlı takımın 9. haftada Kayserispyora yapacağı maçta forma giymeyecek.

3 DAKİKALIK TOPLANTI

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonrası 3 dakikalık bir açıklama yaparken, soruları yanıtsız bıraktı. Çalımbay, "Bizim için önemli bir 3 puandı. Malmö ve Samsun maçlarında iyi mücadele ettik. Oyuncuları bu mücadelelerinden dolayı kutlamak gerekir" dedi. Lige verilen arayı değerlendireceklerini belirten Çalımbay, "Bir ayda çok hata yaptık. Sıkıntıları 15 günde çözmek için herşeyi yapacağız" dedi.

Cordoba sürprizi

MURAT 11'DE SAHAYA ÇIKTI

Cordoba, Ç.Rize ve Ankaraspor maçlarında yediği hatalı goller nedeniyle Samsunspor maçında yedek soyundu. Sezon başından bu yana şans bulamayan Murat ise dün ilk kez 11'de görev yaptı.

AİLTON GİRDİ GOLÜ ATTI

MALMÖ maçından sonra dün de yedek soyunan Ailton, oyuna 64. dakikada girdi. Kartal'ın üçüncü golünü atan Brezilyalı oyuncunun bir şutu da direkten döndü.



3 Ekim 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED