AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
Y A Z A R L A R

Samsun yüreğiyle kazandı

Teknik direktörlerini değiştiren iki Karadeniz ekibinin arasındaki 90 dakikayı yüreğini ve herşeyini ortaya koyan Samsunspor'un kazanması bence doğaldı. Trabzonspor'un kazandığı gol çalışılmış bir ürün olarak ortaya çıktı. Bordo-mavili takımın savunması rakibe pozisyon veren bir görüntü teşkil etti. Bu dörtü adeta hata uzmanı gibi çalıştılar.

Samsunspor yenik duruma düşmesine rağmen kazanmayı sürekli arzulayan bir oyun sergiledi ve bunun da semeresini gördü. Fenerbahçe-Konyaspor karşılaşmasında elle atılan goldeki maçta 4. hakem olarak görev yapan İsmet Arzuman, Samsunspor'a verdiği penaltıyla MHK tarafından ödüllendirildi galiba!

Trabzonspor lastiği patlamış bir araç gibi. Eksik oyuncularına rağmen ne kadar yama yaparsan yap işe yaramıyor. Ligde kötü günler geçiren Samsunspor, kazandığı bu puanla büyük bir moral buldu.


17 Ekim 2005
Pazartesi
 
KAMİL ANAHAR


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan | Arşiv | Bilişim | Dizi
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED