AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
'Hepiniz istifa edin'

Maç bitiminde stadı terketmeyen Beşiktaş taraftarı, yönetim ve Çalımbay'ı istifaya çağırdı. Protesto Ümraniye Tesisleri'ne taştı.

İnönü Stadı'nda dün gece futbola yabancı her olay yaşandı. Siyah-beyazlı taraftarlar, hakeme, F.Bahçe Başkanı Yıldırım'a küfürler yağdırırken, ilerleyen dakikalarda gol gelmeyince bu kez, kendi takımlarını, hocalarını ve yönetimlerini hedef aldı. Maç bitiminde ise protestolar eyleme dönüştü. Bazı taraftarlar tribündan sahaya atladı.

İSTİKAMET YİNE ÜMRANİYE!

Hakemin bitiş düdüğü sonrası tribünleri terketmeyip meşale yakarak oturan taraftarlar, futbolcuların önlerine gelip Bolton maçı için galibiyet sözü vermesini istedi. Ancak bu arzuları yerine gelmeyince, bu kez takımın ardından Ümraniye Tesisleri'ne gidip protestoya devam ettiler. Yönetimle birlikte Rıza Çalımbay da istifaya çağrıldı.

Çalımbay direniyor

Malmö rövanşı öncesi istifanın eşiğine gelip, kalmaya ikna edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, dün yeniden görevi bırakması yönündeki taraftar çağrısına buruk karşılık verdi. Çalımbay, "Bu istifa sözünden bıktım usandım artık. Önümüzde Bolton ve diğer maçlar var. Üstelik sahaya çıkardığım kadro da iyi. Ben teknik adam olarak kenarda duruyorum. Ne yapabilirim" dedi.



17 Ekim 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED