AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
F.Bahçe biterken başladı

F.Bahçe, kazansa liderdi, kaybetse havlu atacaktı; ikisinin de eşiğinden döndü. Volkan'ın dramatik hatasını Appiah telafi edince iddiasını korudu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçını evinde Schalke'yle oynayan F.Bahçe, 'gel-git'lerle dolu bir gece yaşadı. Luciano ile 14. dakikada öne geçen sarı-lacivertliler'de, Nobre farkı getirecek fırsatları tepti. İkinci yarıda ise F.Bahçe sahadan adeta kaybolurken, Schalke tek kale oynamaya başladı. 59 ve 62'deki Lincoln'ün golleri durumu 1-2'ye getirdi. Ama ilk yarıda fırsatları tepen Nobre bitmemişti. 73'te 2-2'yi buldu. Galibiyet umutları artarken, 77'de Volkan topu ayağının altından kaçırdı, Kurayni boş kaleyi buldu. Bir dakika sonra Appiah F.Bahçe'yi grupta tutan golü attı. Liderlik kaçtı ama ikincilik yine sarı-lacivertlilerin.

'Fener'i kolay pes ettiremezler'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, Schalke karşısında saha avantajlarını iyi kullanamadıklarını söyledi. Özelllikle ilk yarıda iyi oynadıklarını, ancak çok önemli fırsatları değerlendiremediklerini belirten Daum, "Devreyi daha farklı kapatabilirdik. İkinci yarı kontra ataklarla sonuca gitmek istedik. Ancak yediğimiz gollerle yenik duruma düştük. Ancak pes etmedik. İki kez yenilgiden kurtulma başarısı gösterdik" dedi.

Schalke'nin duran top isyanı

Schalke Teknik Direktörü Rangnick, F.Bahçe karşısında galibiyeti ellerinin arasından kaçırdıklarını söyledi. Genç teknik adam, "İkinci yarıdaki oyunumuzla galibiyeti hak ettik. Ancak duran toplara teslim olduk. 3 golü de duran toplardan yememiz düşündürücü" dedi.

Rövanş Alex'siz

Alex, gördüğü kırmızı kart nedeniyle 1 Kasım'da Almanya'da oynanacak Schalke maçında forma giyemeyecek. Dün sahada varlığıyla yokluğu belli olmayan Brezilyalı yıldız, 87. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla da kendisini göstere göstere oyundan attırdı.

Almanlara karşı yine olmadı

F.Bahçe, Alman takımlarına karşı yine kazanamadı. Daha önce Şampiyon Kulüpler Kupasında 1961-1962'de Nurnberg'e, aynı kupada 1970-71'de Carl Zeiss Jena'ya ve 2001-2002 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Bayer 04 Leverkusen'e iki maçta da yenilen sarı-lacivertliler, dün de Schalke'yi yenemedi.

PSV, Milan'a kafa tuttu

Şampiyonlar Ligi E Grubu'ndaki diğer karşılaşmada Milan kendi sahasında PSV Eindhoven ile 0-0 berabere kaldı. İki taraf da bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremeyince 1 puana razı oldu. Grupta üçüncü maçlar sonunda Milan puanını 5'e yükseltti ve liderliğini devam ettirdi. PSV ise puanını 4'e çıkararak 3. sırada yer aldı.

PUAN DURUMU

TAKIMLAR	O	G	B	M	A	Y	P
MİLAN	3	1	2	0	5	3	5
F.BAHÇE	3	1	1	1	7	6	4
PSV	3	1	1	1	1	3	4
SCHALKE	3	0	2	1	5	6	2



20 Ekim 2005
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED