AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
E K O N O M İ
Frito Lay, çocukların hayallerini gerçekleştirdi

Frito Lay Türkiye, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki çocukların eğitimini ve gelişimini desteklemek amacıyla 2003 yılında başlattığı Okuma Odaları Projesini sürdürüyor. Frito Lay Türkiye, proje kapsamında Batman, Nusaybin ve Adıyaman Çocuk Okuma Odaları'nın ardından Gölbaşı ve Ömerli Okuma Odaları'nı hizmete açtı. Törene Gölbaşı Kaymakamı Sefer Yılmaz'ın yanı sıra Frito Lay Türkiye Genel Müdürü Fahhan Özçelik de katıldı.

İkinci el motosikletler Borusan İstinye'de

Borusan Oto İstinye (İstanbul), kullanılmış motosiklet alıcı ve satıcısını 11 Eylül 2005'ten başlamak üzere her Pazar günü kendi tesisinde buluşturmaya başladı. Pazarda motosikletseverler hiçbir ücret, komisyon ve kira ödemeden motor hacmi 500 cc üstü motosikletler sergilenebiliyor. Ziyaretçiler burada en yeni BMW motosiklet modelleriyle deneme sürüşü de yapabiliyorlar.

Milka, kahve tadında çikolata üretti

Dünyada 150'nin üzerinde ülkede ürünleri satılan Amerikan firması Kraft'ın çikolatalı ürünler markası Milka, geçen yıl çikolataseverlerin gösterdiği yoğun ilgi üzerine, özel olarak ürettiği "Milka Kahveli Serisi"ni bu yıl da piyasaya sundu. Geçen yıldan farklı olarak 3 ürün çıkaran Milka'nın iki ürünü mevsimsel biri kalıcı olacak.

K 1200 R, yılın motosikleti seçildi

Üç ayrı BMW motosikleti, dünyaca ünlü Motorcyclist dergisi tarafından verilen üç önemli ödülün sahibi oldu. BMW Motorrad'ın K 1200 R modeli, "2005 Yılının Motosikleti" seçildi. Geçtiğimiz yıl, "Yılın Motosikleti" ünvanını kazanan BMW R 1200 GS ise bu yıl "Best Adventure" (En İyi Macera Motosikleti) kategorisinde üst sıraya yerleşirken, BMW R 1200 RT de "Best Touring" (En İyi Gezi Motosikleti) kategorisinde zirveye yerleşti.

Ramazan tatlıları Algida'dan

Algida, yeni dondurmalı tatlılar geleneğini Ramazan'da da sürdürüyor. Algida'nın Ayva Tatlılı, Ekmek Kadayıflı, Kabak Tatlılı, Kazandibi, Profiterollü kestane gibi ürünleri piyasaya çıktı.

Cem'den 'Türk pilavları' kitabı

Türkiye'de mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Cem, Platinum serisi ile mutfak severleri çok özel bir pilav kitabı ile buluşturuyor.




29 Eylül 2005
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED