AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Şimdi sıra Schalke'de

Şampiyonlar Ligi ilk maçında Milan'a şanssız bir şekilde yenilen Fenerbahçeli futbolcular, PSV galibiyetiyle grupta iddalı hale geldi. Sarı-lacivertli futbolcular, "Gücümüzü herkes gördü. Sahamızda bütün maçları kazanacağız" dediler.

BU KEZ İKİNCİ TURA ÇIKACAĞIZ

Fenerbahçeli futbolcular, PSV mağlup ettikten sonra gözünü yine 19 Ekim'de yine Şükrü Saracoğlu'nda oynayacağı Schalke maçına dikti. Soyunma odasında büyük bir sevinç yaşayan Fenerbahçeli futbolcular, hep bir ağızdan "Şimdi sırada Schalke var" diyerek bağırdılar. Bu galibiyetle grupta iddalı hale gelen Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz sezon 9 puan toplamalarına rağmen çıkmayı başaramadıkları 2. tura bu kez çıkacaklarını söylediler.

TECRÜBEMİZİ SAHAYA YANSITTIK

PSV karşısında hem defansta hem de hücümda mükemmel bir futbol ortayarak rakibin sol tarafını adeta felç eden Serkan, gün geçtikçe iyi oynadıklarını söyledi. Başarılı futbolcu, "Bugün takım olarak çok iyiydik. Bu maçta tecrübemizi sahaya yansıtmasını bildik. Rakibe bir tek pozisyon dahi vermedik. Oyunun iki yönünü de iyi oynadık. Muhteşem taraftarımızın desteği olduğu müddetçe biz burada puan kaybetmeyiz" dedi.

ÜMİT: ESAS GÖREVİM DEFANS

Kaptan Ümit Özat ise, diğer maçların aksine az hücuma çıkabildiğini belirterek, "Öncelikli görevim rakibin tehlikeli oyuncusu Farfan'ı kontrol etmekti. Bunu fazlasıyla başardım. Ancak hücuma fazla çıkamadım. Ancak bizim yeterinde hücum oyuncumuz var. Bu maçta onlar görevini en iyi şekilde yerine getirdi" dedi. Maçtan sonra Başkan Aziz Yıldırım, soyunma odasına inerek oyuncuları tek tek kutladı. Yıldırım, "Bugün sizlerle gurur duydum" dedi.

Pierre sevgisi bitmedi

DAUM YETMEDİ

Fenerbahçeli taraftarların Hooijdonk'a olan sevgisi bitmek bilmiyor. Daum'un ajanlıkla suçladığı Hollandalı oyuncu için tribünde "I Love You Hooijdonk" yazılı pankart açılması Alman teknik adama cevap olarak yorumlandı.

PSV HİÇ KAZANAMADI

Eski adıyla Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Fenerbahçe, 1978-79 sezonunda PSV ile eşleşmiş, İstanbul'daki maçı 2-1 kazanmıştı. Dün gece de Şükrü Saracoğlu'ndan 3-0 mağlup olan Hollanda ekibi, İstanbul'dan yine kazanamadan döndü.

Alex'in tribün şovu

Attığı her golden sonra eşinin bulunduğu tribüne giden Alex, taraftarları coşturdu. Brezilyalı futbolcu, Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını da 3'e çıkardı.

Kapanış Appiah'dan

Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Appiah, başarılı futbolunu bir golle süslerken, sarı-lacivert formayla ilk resmi golünü atmış oldu.

515 milyar geldi 103 milyar gitti

Fenerbahçe, dün galibiyetle UEFA'dan 500 bin İsviçre frangı (yaklaşık 515 milyar lira) almaya hak kazanırken, tribünlerde yakılan ve sahaya atılan meşaleler nedeniyle 100 bin İsviçre frangı (yaklaşık 103 milyar) ceza ödeyecek. Başkan Aziz Yıldırım, meşale atılmasına büyük tepki gösterdi. Öte yandan futbolculara PSV galibiyeti nedeniyle 20'şer bin dolar prim verilecek. Bu arada boş kalması gereken tribünlere seyirci alınması nedeniyle UEFA'nın rapor tuttuğu öğrenildi.



29 Eylül 2005
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED