T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 5 AĞUSTOS 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
  Favorilere Ekle
  Giriş sayfası yap

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Fener tok satıcı

İngiliz kulübü, iki oyuncuya yeni teklif hazırlarken, F.Bahçe satmıyor. 30 milyon sterlinlik transfer bütçesi ayıran Portsmouth, Anelka için 10, Appiah için de 5 milyon sterlin önerirken, sarı-lacivertliler Anelka için 1 milyon sterlin daha fazla istiyor, Appiah'ı bırakmıyor. The Times, transferin bitebileceği yorumunu yaptı.

İngiliz Portsmouth kulübü, F.Bahçe'nin iki yıldızı Anelka ve Appiah'taki ısrarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin, Fransız yıldız için "15 milyon eurodan aşağıya satmıyorum", demesine, Ganalı yıldızın ise "F.Bahçe'den ayrılmıyorum" açıklamalarına karşın menajer Harry Redknapp'ın ısrarıyla İngiliz kulübü bu iki oyuncuyu kadrosuna katmak için tüm şartları zorluyor. Gelecek sezon için 30 milyon sterlin transfer bütçesi ayıran Portsmouth, F.Bahçe'ye toplam 15 milyon sterlinlik bir teklif götürmeye hazırlanıyor.

TİMES'A GÖRE BİTEBİLİR

İngiltere'nin The Times gazetesi, İngiliz kulübünün Anelka ve Appiah'ın transferi için son hamlelerini yaptığına dikkat çekti. Gazete, Portsmouth'un en son teklifini önümüzdeki hafta F.Bahçe yönetimine sunup bu transferleri kısa sürede bitirmeyi hedeflediğini yazdı. Geçen hafta içinde Portsmouth Başkanı Gaydamak ile başkan Aziz Yıldırım arasında gerçekleşen görüşmelerde Fransız yıldız Anelka konusunda yapılan pazarlıklardan bir sonuç alınamamıştı.

Kiev maçını kazanır devler ligine kalırız

F.Bahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacakları rakipleri Dinamo Kiev'i yenerek gruplara kalacaklarını söyledi. Ukrayna ekibinin geçebilecekleri bir rakip olduğunu vurgulayan Özdemir, "Deplasmanda iyi bir sonuç alıp, İstanbul'da galip gelerek yolumuza Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Zafer, Konya'ya dönme hazırlığında

Konyaspor, F.Bahçe'de forma şansı bulumayan eski oyuncuları Zafer Biryol'un transferi için girişimlere başladı. Golcü oyuncuyla prensipte anlaşmaya varan Konyaspor, sarı-lacivertli kulüpten izin çıkması durumunda Zafer'le sözleşme imzalayacak.

Oliveira olmazsa, Luis Fabiano veya Fanfan!

Brezilyalı'nın transferinde pürüz çıkarsa, Fabiano veya Pierre-Fanfan getirilecek. Tümer ve Uğur'dan sonra Lugano'yu da kadrosuna katan F.Bahçe, golcü oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Sao Paulo kulubünde kiralık olarak forma giyen Ricardo Oliveira'nın transferindeki pürüzleri gidermeye çalışıyor. Bonservisi Real Betis'te bulunan Brezilyalı golcünün kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışan sarı-lacivertliler, İspanyol kulübüyle görüşmelerini hız verdi. Oliveira'nın transferinde problem çıkması durumunda ise alternatif olarak bekletilen Luis Fabiano ile G.Rangers'te oynayan Fransız oyuncu Fanfan'a yönelecek. Başkan Vekili Nihat Özdemir, Lugano'nun transferini doğrularken, diğerlerinin de bitmeden açıklamada bulunmayacaklarını söyledi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi