T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 5 AĞUSTOS 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
  Favorilere Ekle
  Giriş sayfası yap

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Kaybetmeyi hiç sevmem

Bordo-mavili takıma daha önce gelmek istediğini ancak anlaşamadığını hatırlatan Musa, "Başarısızlığa dayanamayan bir yapım vardır. Sahada ne kadar agresifsem dışarıda o kadar uysalım. İstikrarlı bir futbolcuyum. Kazanmak için mücadele vermeli ve hiçbir zaman kapris yapmamalıyız" dedi.

Trabzonspor'un Ankaraspor'dan transfer ettiği Musa Büyük, takımın iyiliği için her yerde görev yapabileceğini söyledi. "Nerde olsa oynarım. Bu konuda teknik adamlara saygı duymak gerekir" diyen genç futbolcu, Trabzonspor'a transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor'da oynamak gurur verici. Sağbek, sol bek, gerektiğinde forvet bile oynadım. Hocalarımıza bu konuda saygılı olmalıyız. Bir futbolcu en verimli yerde oynamalı. Ancak bazı maçlarda hocaların stratejileri vardır. Karşılıklı güven önemli. Oynasamda oynamasam da kulübümün çıkarları doğrultusunda hareket etmek gerekir" dedi.

GÜVENİYORUM

Musa sözlerini şöyle tamamladı: "Sahada kaybetmeye dayanamam. Başarısızlığı çekemem. Biz profesyonel futbolcuyuz. Kazanmak için mücadele veririz. Hiç bir zaman kapris içinde olmam. Takım içinde takıntı yapmaya gerek yok. Trabzonspor'da çok yetenekli futbolcular var. Oynasam da oynamasam da Trabzonspor formasını giyeceğim. O günü sabırsızlıkla bekliyorum. İstikrarlı bir futbolcuyum. Daha önceki takımlarda sürekli forma giydim. Kendimi başarılı buluyorum. Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışırım. Rekabeti severim. Trabzon'un başarısı için terimi son damlasına kadar akıtacağım."

'İşadamlarını Trabzon'da yatırıma davet ediyoruz'

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ömer Bolat ve dernek üyeleri, Trabzonspor'u ziyaret ettiler. Başkan Nuri Albayrak, "MÜSİAD'lı işadamlarının Trabzon'a gelerek yatırım yapmalarını bekliyoruz." dedi. Ömer Bolat ise "Trabzonspor 3 Büyükler efsanesini, 4 büyükler efsanesine dönüştürmüştür. Trabzonspor'a yeni sezonda başarılar diliyoruz" diye konuştu.

'Hazırım, hocadan görev bekliyorum'

Hertha Berlin'den Trabzonspor'a transfer olan Brezilyalı oyuncu Marcelinho, Türklerin kültürünün farklı olduğunu, buna alışması gerektiğini söyledi. Marcelinho, Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamada, Trabzon'da olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Türklerin kültürü farklı, buna alışmam lazım. Burası çok sıcak ve insanları çok dostça'' diye konuştu. Trabzon'da şampiyon olmak istediğini tekrarlayan Marcelinho, "Bunun için her şeyi yapacağım'' dedi. Brezilyalı oyuncu, Kayseri maçı için de "Hazırım, görev bekliyorum" şeklinde konuştu.

Marcelinho'ya güveniyor ve çok şey bekliyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Lazaroni, ilk maçta Kayserispor'u yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgularken, yeni transfer Marcelinho'dan da çok şeyler beklediğini söyledi. Kayseri maçında akıllı savaşçıları sahada göreceklerini dile getiren Brezilyalı hoca, "Zekamızı, yeteneğimizi kullanarak formamızı sonuna kadar terletmeliyiz" dedi. Lazaroni, Marcelinho'nun teknik kapasitesinin yüksek olduğunu kaydederek, "Onun kariyerinde yeni bir başlangıç olacak. Marcelinho'ya çok güveniyor ve ondan çok şey bekliyorum" diye konuştu.

Sambacı kadroda Ersen götürülmedi

Trabzonspor, 21 yıllık şampiyonluk hasterine son vermeyi hedeflerken, sezonun ilk maçında bugün Kayserispor deplasmanında galibiyet amaçlıyor. Teknik direktör Lazaroni, yeni transferlerden Marcelinho'yu 19 kişilik maç kadrosuna alırken, Ankaraspor'dan transfer edilen Ersen Martin'i Kayseri'ye götürmedi. Sakatlığı geçen Erdinç ise Kayseri'de takımdaki yerini alabilecek.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi