T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
Y A Z A R L A R 5 MART 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Hürol BİLAL

Bir çuval incir...

Okurlarımız hatırlar, bu satırların yazarı, çok yakın bir geçmişte küfürsüz maç seyreden F.Bahçe seyircisi ile başta sayın Aziz Yıldırım olmak üzre Saracoğlu Stadı'nda bu güzel tabloyu gerçekleştiren yöneticileri FAİR PLAY ödülüne aday göstermişti.

Sayın Aziz Yıldırım'ın, bedavacılar ile küfrü adeta meslek haline getiren kişilere karşı halen bütün gücüyle samimi olarak savaş verdiğine içten inananlardanım.

Yıldırım bedavacıların biletlerini keser ve onlardan gelen tepkiye göğüs gererken bazıları kendilerine küfür gelmesin diye hala sözde amigolara bol keseden bilet dağıtmaya devam ediyor! (Sayın Yıldırım'ın iddiası)

Sayın başkan açıkca "Evet Fenerbahçe stadında bir avuç kişi hala küfür ediyor. Onların arkasında halen Federasyon yönetiminde olan ve kendilerine bedava bilet veren biri var. Ben bunların da kökünü kazıyacağım! Şükrü Saracoğlundan bunları temizleyeceğim. Diğer kulüpler de bunu yapsın" diyor!.. Aziz Yıldırım feryat ediyor!.. Peki ama niye kimse bu sese kulak vermiyor?..

Neden Ankara emniyetinin uygulaması İstanbul'da gerçekleştirilemiyor? Sevgili Hıncal Uluç ustanın yazdığı gibi daha önceleri sayın Mehmet Ağar'ın yaptığı neden şimdi yapılamıyor! Buraya kadar sayın Yıldırım ve arkadaşlarına güvendik, inandık ve alkış tuttuk!

Ama Uluç'un yazısındaki resmi görünce doğrusu tam anlamıyla şoke olduk! Daha önceleri inanmadığımız, inanmak istemediğimiz "KUTSAL İTTİFAK" sözü bu kez bizim de aklımızı karıştırdı. Anlı şanlı medyamızın böyle bir resmi, böyle bir tabloyu kamuoyundan gizlemesine bir türlü anlam veremedik!

Fenerbahçe stadından sorumlu sevgili İlhan Ekşioğlu'na, küfürle ve bedavacı gurühla savaşını yakından izlediğim bu genç yöneticiye, "Bu iş nasıl oldu?" diye sorduğumda "İtaatet şablonundan haberim vardı ama İT'in siyah beyaz kalanın ise sarı lacivert olacağını bilmiyordum" cevabı ile karşılaştım..

Ben kendisine inanıyorum, inanmak istiyorum! Çok üzgün olduğunu da biliyorum..

Fakat anlayamadığım ve içime sindiremediğim bir başka husus daha var. Neden Emniyet ve Fenerbahçe yöneticileri Federasyon temsilcisi Haluk Çetin'in talebine rağmen bu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmadılar?..

Fenerbahçeli Mehmet Yılmaz'ın yazdığı gibi, başta Aziz Yıldırım ve yönetiminin, Siyah Beyazlı camiaya bir özür borcu var!..

Yoksa kendilerine yapılmasını istemedikleri bir şeyi başkalarına yapma konumuna girerler ki bu da savaşlarındaki inandırıcılığı tamamen yok eder!..


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi