T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 5 MART 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Pazar aksiyonları

Bu akşam, televizyonda ilk kez yayınlanacak üç aksiyon filmi ekrana geliyor. James Bond filmi Dünya Yetmez, soygun hikayesi Türk Caddesi'ndeki Ev ve bir dövüşçünün kör bir piyano ustasından hayatı yeniden öğrenişini anlatan Kır Zincirlerini Pazar akşamını hareketlendiriyor

Dövüş ustası ünlü oyuncu Jet Li ve Oscarlı oyuncu Morgan Freeman rol aldığı Kır Zincirlerini bu akşam ekranda. Dövüşmekten başka hiçir şey bilmeyen Danny'nin, hayatı, kör bir piyano ustasından yeniden nasıl öğrendiğini anlatan filmin konusu şöyle: Patronu Bart tarafından bir köpek gibi eğitilmiş kendisine sadece dövüşmek ve öldürmek öğretilmiş Danny, patronu komaya girince, ortada kalır. Hayatı eğitimsizliği yüzünden on yaşındaki bir çocuk gibi algılayan Danny'e kör bir piyano akortçusu olan Sam yardım eder. Sam, müziği kullanarak Danny'e hayatı, aşkı, intikamı, yeniden öğretmeye başlar.

Kır Zincirlerini

Orijinal Adı: Danny the Dog
Yapım Yılı: 2005 Yön: Louis Leterrier
Oyn: Jet Li, Morgan Freeman, Bob Hoskins, Kerry Condon, Scott Adkins, Christian Gazio
KANAL D / 20.00

Türk caddesindeki evde soygun planı

Bir polis dedektifinin Türk caddesindeki eve gittikten sonra başından geçenlerin anlatıldığı Türk Caddesi'ndeki Ev adlı filmin konusu şöyle: Dedektif Jack aranmakta olan bir genci son görüldüğü Türk caddesinde oturanlara sormaya başlar. Uğradığı evlerden birindeki yaşlı çift onu içeri davet eder ve sandalyeye bağlar. Yaşlı çift bir çetenin üyesidir ve bir banka soygunu planlanmaktadır.

Orijinal Adı: The House on Turk Street - No Good Deed
Yön: Bob Rafelson
Oyn: Samuel L. Jackson, Milla Jovovich, Stellan Skarsgard
KANAL D / 22.15

James Bond İstanbul'da

Çekimlerinin bir bölümünün İstanbul'da tamamlandığı James Bond filmi Dünya Yetmez bu akşam ekranda. Pierce Brosnan'ın başrolünü üstlendiği filmin konusu şöyle: Petrol kralı Robert King uluslararası bir terörist tarafından öldürülür. Teröristin amacı dünyayı ele geçirmektir. Öldürülen kralının kızı Elektra'yı tehlikeden korumakla görevlendirilen James Bond, Hazar Denizi'ne ve İstanbul'a yolculuk yaparak teröristi durdurmaya çalışır.

Orijinal adı: The Word is Not Enough,
Yönetmen: Michael Apted,
Oyn: Pierce Brosnan, Sophie Marceau
ATV / 20.00


Karaman ile mezhepler üzerine bir sohbet

Hüseyin Gülerce'nin hazırlayıp sunduğu Pazar Sohbeti'ne bu hafta Prof. Dr. Hayrettin Karaman konuk oluyor. Programda, Irak'ta yaşanan iç savaş tehlikesiyle tekrar tartışmaya açılan İslam'da mezhep kavramını anlatan Karaman, İslam'da mezhepler nasıl ve ne zaman doğmuştur? Mezhepler arasındaki farklılığın sebepleri nelerdir? Mezhep farlılıkları kullanılarak İslam dünyası üzerinde oyunlar mı planlanıyor? Irak bir mezhep çatışmasına mı sürükleniyor? gibi soruları cevaplandırıyor.
SAMANYOLU / 11.30


Oscar ödülleri sahiplerini buluyor

78. Oscar Ödül Töreni, bu gece NTV ekranlarında canlı olarak yayınlanıyor. ABD'nin Los Angeles kentinde gerçekleştirilen töreni ünlü aktör Jon Stewart sunuyor. 23.10'da Sinema eleştimeni Joel Siegel'in Oscar'a Giden Yol adlı programı ile başlayacak özel yayın, Yekta Kopan'ın Tuğrul Eryılmaz, Mehmet Açar ve Dilek Hanif'i konuk ettiği Oscar Gecesi ile devam ediyor. Kırmızı Halı Seronomisi saat 01.00'de, Oscar Ödül Töreni ise 03.00'de başlıyor.
NTV / 23.10


Nilüfer ile Ali Kırca düet yapıyor

Güneri Civaoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Güneri Civaoğlu ile Şeffaf Oda'ya ses sanatçısı Nilüfer ve ünlü haber spikeri Ali Kırca konuk oluyor. Programda Nilüfer, albümünde türkü söylemek ve dizi film çekmek istediğini anlatırken, Ali Kırca da halen devam eden üniversite öğrenciliğini, gazetecilik yaşamını ve başından geçen ilginç olayları anlatıyor.
KANAL D / 11.00


Mahkumların güneş özlemi

Sevilay Tüccar'ın yapım ve yönetimini üstlendiği Duvardaki Gölgeler adlı programda, suç kavramı ve cezaevlerinde yaşananlar ele alınıyor. Programın, 'Meğer severmişim güneşi... Hem de nasıl' adlı bu dördüncü bölümümde, mahkumların hangi neden ve duygularla suç işledikleri, cezaevlerinde günlerini nasıl geçirdikleri, 4 duvar arasında dışarıya dair özlemleri ekrana geliyor. TRT GAP / 11.00


Son Yüzyıl'ın son programı

Sabahattin Zaim ve İbrahim Uslu'nun sunumuyla ekrana gelen Türkiye'nin Son Yüzyılı bu hafta ekrana veda ediyor. Türkiye'de sendikalaşma konusunun ele alındığı bu son programda, Ahi teşkilatından Amele Perverler Cemiyeti'ne Türkiye'de sendikalaşma süreci, sendikaların nasıl kurulduğu ve günümüzde neler yaptıkları masaya yatırılıyor.
KANAL 7 / 12.00


Mülkiyeliler savaşta ne yaptı

Can Dündar'ın yönetmenliğinde hazırlanan Yetiştik Çünkü Biz adlı Mülkiye belgeselinin 2. bölümü bu akşam yayınlanıyor. Belgeselinin bu bölümünde, 2. Dünya Savaşı sonrasında yaşananlara parelel olarak Mülkiyelilerin tutundukları tavır, 27 Mayıs 1960 ihtilaline kadar geçen sürede yaşananalar, dönemin Mülkiye öğrencilerinin anlatımlarıyla ekrana getiriliyor.
Cnn Türk / 23.10


KIZLAR YURDU
Kız tavlama rehberi kayıp

Fethi Kantarcı ve Melike Güner'in rol aldığı dizide Zeynep'in ödevi için kızlar seferber oluyor. Ati, yurtta kalan kızların fotoğraflarının yer aldığı ve her kızın nasıl tavlanabileceğine dair ipuçlarının bulunduğu albümü Zeynep'e kaptırıyor.
SHOW / 20.00


İNADIM İNAT
İdris trafik kazası geçiriyor

Yalçın Menteş ve Necati Bilgiç'in rol aldığı dizide, hastaneye kaldırılan Cimilli İbo kaset yapma şansını yakalıyor. Köye giden İdris ise trafik kazası geçiriyor.
KANAL 7 / 19.45


GİZLİ DOSYALAR
Papaz mahkuma yardım ediyor

Türkiye'de yayınlanmayan bölüm-leriyle izleyici karşısına çıkan dizide, Orison olarak tanınan bir papazın, tehlikleli bir mah-kumun kaçışına yardım ettiği 'Kaçış' adlı bölüm ekrana geliyor.
Cnbc-e / 21.00


MESUT YAR'LA CÜMLE ALEM
Medyum Memiş sanal alemde

Mesut Yar'ın hazırladığı Mesut Yar'la Cümle Alem'e, Pişti programının moderatörü Reha Muhtar, internet ortamındaki sanal falları anlatacak olan Medyum Memiş, Seray Sever ve İlhan Uçkan konuk oluyor.
STAR / 15.30


Seneye Bugün
Robert Mulligan'ın yönettiği ve Berrnard Slade'in aynı adlı tiyatro oyunundan beyazperdeye uyarlanan Seneye Bugün adlı filmde, her yıl aynı gün, aynı yerde buluşan iki sevgilinin yıllar içinde gelişen ve değişen ilişkileri anlatılıyor.
Orijinal Adı: Same Time Next Year Yönetmen: Robert Mulligan Oyn: Ellen Burstyn, Alan Alda, Ivan Bonar, Bernie Kuby
Cnbc-e / 12.00

Uzun İnce Bir Yol
Uzun yıllar yurt dışında kalan Türklerin ülkelerine döndüklerinde karşı karşıya kaldıkları sorunları ele alan filmde, yıllardır İngiltere'de yaşayan Müşfik, eşiyle birlikte oğlu Adem'i sünnet ettirmek için Türkiye'ye gelir ve burada bir kazaya neden olur.
Yön: Tunç Başaran Oyuncular: Tarık Akan, Caren Libby, Taner Barlas, Orhan Çağman Yapım Yılı: 1991
TRT 2 - 23.00

Ölümcül Dövüş
Bir grup korkusuz dövüşçü, ölümcül dövüşte başka bir boyuttan gelen savaşçıları mağlup etmeyi başarır. Fakat kutlamalar devam ederken, iki boyut arasındaki geçit açılır ve dev bir yaratık ortala çıkar. Asıl savaş yeni başlamıştır.
Orijinal Adı: Mortal Kombat-Annihilation Yön: John R. Leonetti Oyn: Robin Shou, Talisa Soto, James Remar, Sandra Hess
TGRT / 23.30

Bir Silahşörün Ölümü
TRT'nin Western kuşağında Lena Horne ve Kent Smith'in başrollerini üstlendiği Bir Silahşörün Ölümü adlı film ekrana geliyor. Filmde, silahşör Marshall Patch kendi koyduğu kurallarla kanuna karşı gelenleri yakalamaya çalışıyor.
Orijinal Adı: Death Of A Günfighter Yönetmen: Robert Totten Oyuncular: Lena Horne, Kent Smith Türü: Western
TRT 1 - 00.55

Canlı Bomba
Parker başarılı bir FBI ajanıdır. 2 sene önce Küba'da rehin alınan partneri Mike'ın ablası Gina ona kardeşinin hala yaşadığını söyler. Parker ve Gina, iki ülke arasında dostluk anlaşmaları imzalamak üzereyken Küba'ya cani bir generalin elinden Mike'ı kurtarmaya giderler.
Orj Adı: Human Time Bomb Yön: Mark Roper Oyn: Bryan Genesse, Joe Lara
SHOW / 02.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi